Crazy time.

ojoj vad mycket det är som händer nu, inte en lugn stund, inte en tråkig stund!! Jag borde egentligen sova nu och samla mina krafter inför den kommande veckan men jag bara måste skriva om lite som har hänt först.

Senast jag skrev så var det onsdagsklubbens studentskiva. Sedan dess har det varit Charterskiva, dansuppvisning på forumteatern, elevrådets studentskiva på strandgatan. Och sist men absolut inte minst min, millas och ninas egna studentskiva på matverksta'n. Det har varit otroliga veckor med mycket plugg och stress om dagarna men med underbara kvällar och nätter. Nu är det en vecka kvar i skolan, en vecka full av balträningar, fixande av klänning, hår och allt som ska förberedas inför den stora dagen på lördag. Som medlem i balkommittéen innebär balen också mycket bestyr och saker som ska fixas för att dagen ska bli så bra som möjligt! Den stora nyheten just nu är också att dagen efter balen, söndagen den 31 maj, kl 17.35 då sitter jag och Emma på ett flyg!! Ett flyg till Kreta där vi ska vara en vecka och bara njuta. Vi bokade i fredags och taggar otroligt mycket. De kommande veckorna är så otroliga att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag njuter som bara den, försöker ta in varje sekund och bara njuta. Jag är lycklig, JAG ÄLSKAR LIVET! 


Onsdagsklubbens studentskiva.




Onsdagsklubbens studentskiva. 6 maj 2009.

Nu är tiden här, den glädjefyllda tiden. Tiden med studentskivor. Jag var på min första igår. Det var de stiliga killarna i Onsdagsklubben som var kvällens värdar och de bjöd på en otrolig kväll. Båttur från kind till slattefors. Välkomstdrink och sedan god mat tillsammans med trevligt sällskap. Det var en kväll att minnas och jag tackar alla kära som var där för en underbar kväll. Det var det perfekta slutet på denna dag som börjades med fyra timmars slutprov i fysik B. Nu är det över och jag kan njuta av vad som väntar. I morgon blir det träning-skola-jobb-fadderfest och en eventuell övernattning hos mannen nr 1. Lördag börjar med morgonfika med den fina, sedan peppning som tusan. Hela dagen kommer jag spendera dansandes. Det är årets dansuppvisning på schemat. Forumteatern är bokad och lär bli fullsatt för nu sätter folkuniversitetet upp årets show. Jag är nervös som tusan men så förväntansfull. Hela dagen blir ägnad åt genrep och uppvisningar för att sedan på kvällen sminkas om för Studentskiva. Denna gång med Charter tema så på med solglasögonen, hawaiiskjortan och flip-floppsen, en dunderkväll att vänta.

Söndagen balträning sedan Dahlbergs Café.


Valborg

Så var det dags, valborg 2009. Den där överskattade kvällen på året som man lägger ner mycket tanke innan vad som ska hända. Nja, jag har aldrig varit mycket för valborg men igår hade jag en riktig lyckad kväll.
   En skön dag helt och hållet om väldigt stressad dock. Letade kläder med emma på tidig eftermiddag, hittade inget så vid halv tre skildes vi åt. Hon åkte hem och jag fortsatte min sökning, denna gång efter en bh. Jag skulle till bröllopshuset efteråt och testa min balklänning så jag behövde hitta en passande bh. På vägen till affären träffade jag på Karro och hon följde med när jag skulle testa klänningen. Jag är jättenöjd med klänningen. Det känns som den passar mig, och det är precis den känslan jag letade efter när jag stod timmar och timmar i balklänningsaffärerna letandes efter den perfekta klänningen. Jag fann den och jag längtar till balen då jag får vara prinsessa för en dag. Det är bara 30 dagar kvar nu. Inte alls långt!! 
   Efter en stressad dag hit och dit med långa köer på hemköp, med bränd bulgur kom jag och Emma ungefär en timma sent till Daniel där resten var, fredrik, malm, ertz, daniel med mera redan var. Och massor mer härliga vänner som jag inte sett på väldigt länge!
   Tyvärr blev det kort visit med högt tempo på ätningen för mig och emma för snart satt vi på en buss till vårdsbergskors där fröken Stern hade 20-årsfest. Trevlig kväll med några av mina bästa. Trots huvudvärk och för kalla kläder så blev kvällen lyckad.




Underbart.

Nu väntar en helg med hårt fysik B plugg. Men först ska jag iväg till johan och kolla på film. Ha de bra!


RSS 2.0