Give it your best try.

  

 Var ska man börja? Jag känner på mig att det här kommer bli flummigaste inlägget för har inte skrivit av mig på ett tag vilket kan innebära mycket oförståeligt babbel rent av. Bara en varning sådär.
  Jag ska inte sitta o skriva om livets mening eller ens något liknande men jag känner inte för att skriva om vad jag gjort senaste veckan. Jag vill bara skriva.
     Kan ju nämna kanske att i det är helg nu, fredagkväll och jag är bara hemma och tar de lugnt för en gångs skull. Mycket skönt faktiskt! Underskattat.
   Imorn har jag fotbollsmatch på förmiddagen :) ska bli kul! Känner för att dra ner några motståndare ;). Resten av dagen kommer bara bli lugn tror jag. Skulle vilja åka till ikano men orkar inte ta bussen eller cykla o mamma o pappa är på landet o därmed bilen också så vet inte om det blir nån visit där. Ska jobba söndag så kan behöva va hemma imorn o bara ta de lugnt kanske. Som sagt, underskattat =). 
   
  
   Jag är redo, jag tror iaf att jag är det. Jag skrev för många veckor sen om att jag skulle bli stark och gå vidare. Jag känner att jag gjort det! Känns mycket bra! Jag är fri på sätt o vis. Om jag nu någonsin kan bli fri från mina egna tankar så är jag så pass fri som jag kan bli iaf tror jag. Jag är lycklig med mina vänner, med mitt skolval, med min träning (även om dansen inte börjat än och den saknas något enormt! Plus att löpningen kan dras på lite;P). Jag vet vart jag är, jag vet vart jag ska!      Jag klarade det och är fortfarande hel.


Jag kommer nog alltid kämpa med mig själv men det går upp och ner, nu är jag i en uppetur.

image13

Skolstart.

Uppdateringen har väl varit sådär som vanligt och jag orkar inte skriva om allt. Jag var på nykvarn med Sandra, yoggi, fido o swampen i fredags. Eller vi var hos sandra innan o åkte in tillsammans sen försvann vi ifrån varandra lite under kvällen. Väldigt mysigt var det vid Sandras lokal. <3 Träffa lite mer trevligt folk inne i stan sen men nykvarn blir det nog inte nästa år igen iaf, inget värt direkt.



image11


Jag och Sandra innan vi åkte in.




Skolan började i tisdags om det lyckats ungå någon. Känns inte så jobbigt som jag trodde, kul med vännerna och ändå skönt att komma i lite mer "balans" eller va man ska kalla det. Det som känns jobbigt är väl snarare att man vet att man har hela året framför sig nu. Men man får göra det bästa av det. Ha roligt med höstkläder, mysiga vinterkvällar med filtar, varm te och tända ljus. Sommarn är inte slut officiellt eftersom det fortfarande Augusti men jag hatar mellan perioder så nu har jag bestämt att det är höst. Ju snabbare det blir höst, ju snabbare blir det vinter och vår och min artonårsdag och sedan sommar igen! Haha roliga tänkegångar va? Nae rätt deprimerande snarare.


image12


Jag, Alma, Amelia och Linna träffades innan skolstarten i tisdags hemma hos Alma. Lagade lite lunch och så. Jag och Alma är så laddade för skolan igen, haha vi ville vända när vi var halvvägs dit! Illa! Men det ska gå det här, ett till år kommer gå fort! Sen kommer vår älskling Cissi hem och då ska vi rocka sista året...

ojoj, längesen nu!

 MYCKET har hänt sen jag sist skrev här, ojoj. Jag var på väg till landet då jag skrev sist. Jag spenderade några underbara dagar i bäckhult lör-tis. Jag tränade mycket också :). Powerwalka på morgonen på söndagen, sprang på kvällen, och powerwalka o sprang på tisdagsmorgonen. Fick några bra soldagar också. Underbart!!
   Pappa o mamma skjutsade sedan på tisdags förmiddagen mig och syrran till kisa där vi tog bussen in till LKPG.
Efter ett till bussbyte för att komma till Malmslätt började det packas upp och packas om för skåneresan. På kvällen cyklade jag in till stan och träffade älsklingsungen Cissi. Underbar kväll på George's och en liten promenix som sedan avslutades med en mysig pratstund i hennes otroligt snygga rum som jag gärna skulle vilja ha för mig själv ;). Kom hem vid 12 och det blev bara att fortsätta packningen som jag då inte hade gjort klart innan. 
  Vaknade på onsdagsmorgonen och drog sedan in till resecentrum där jag träffa Amel :). Skåne och Alma here we come.  Tåget var lite skakigt sådär, inte direkt nyaste men det var roligt ändå. Spöregna när vi gick på tåget i Linköping och var varmt och soligt när vi kom fram i Malmö så det var skönt :). Där kom Alma springandes mot oss med den underbara knuten på huvudet och underbara leendet! Gud va längesen det var vi sågs alla tre! <3
  Skåneresan var underbar! Börjades med en liten förtitt på malmös affärer, men blev ingen shopping på onsdagen. När vi kommit fram till huset utanför Ystad gick vi ner till havet. Finaste kvällen, vi gick längs strandkanten och bara prata. <3 
   Torsdagen är svår o toppa, vi åkte då till ett Spa. Badade, basta, ångbasta, bubbla bubbelpool, kalldoppa, sola utanför i sköna solstolar och åt goood frukt. Vi tog ett yogapass och aerobicspass. UNDERBART!! 
Vi kände sedan hur magarna kurrade och vi började vandra inåt mot ystad, lite längre än vi tänkt så magen skrek rätt högt när vi tillslut valt restaurang och fått in den goda thaimaten. Mysig middag som var perfekta slutet på dagen, trodde jag, för när vi sedan kom hem bädda vi ner oss i den stora sängen alla tre under filtar o med vattenmelonen i största hugg och en mysig film framför oss. <3 Älskar er! 
  När fredagen kom var det dags för SHOPPING! Vi tog tåget till malmö där det sedan shoppades loss!

Shoppingen i malmö slutade i dessa:
 - Svart kofta (J.lindberg)
-  Vit "kofta" ( J.lindberg)
-  Beige stickad kofta (J.lindberg)
-  Svart/brunt t-shirts linne ( J.lindberg)
- Svart linne ( J. lindberg)
- Vit väst (monki)
- grått lösare linne ( le temps des perises)
- kilklacks skor med bronsigt spänne.
 
Lördagen spendrades i Ystad, mysigt som vanligt med er! Där blev det lite mer shopping. :D Underbart, hitta massor fint.

- Vit skjorta ( Filippa K)
- Svart linne skjorta (Armani jeans)
- Svart stickad tröja (DKNY)
- en väst ( riccovero)
- en sjal
- en plånbok (tiger of sweden)

Jag är helnöjd!

På lördagkvällen var det grillning tillsammans med familjen och sedan cyklade vi till havet och tog kvälldopp. Det var riktig ljummet så vi bade riktigt länge. :) När vi kom hem gjorde vi ansiktsmasker och hårinpackning. Gjorde te och massor god frukt. Gott! Vi myste sedan framför "A Cinderella story".  <3

Söndagen kom, så snabbt dagarna gick! :( Alma åkte på morgonen iväg till jobbet och jag o amelia sussade vidare en stund, åt frukost och åkte sedan till Alles stenar med Susanne (Almas mamma). Lite sightseeing var vi ju tvungna att se när vi var därnere ändå ;). Vi hälsade på hos Alma på hennes jobb också :) Så söt bakom disken så ;).

Hemfärden väntade. Många timmar. Kom hem vid halv åtta, trött så jag vet inte vad. Skulle åkt till cissi på kvällen men benen ville inte bära. :(

 Blev en visit hos henne på måndagförmiddag istället. Svårt o säga hejdå, man ville inte göra det! Ville inte att det skulle vara sant. Vi sa vi ses imorn istället, blev inte lika svårt då! Känns fortfarande overkligt att du är så långt bort gumman! Oh kommer bli tomt utan dig! På dansen, i skolan, på festerna, fika stunderna <3 Älskar dig!

    På eftermiddagen på måndagen träffade jag Sara på stan, vi åt gott på caféet i gränden och pratade länge <3. Vi gick och bokade tid för klippning för saras del och klippning och slingning/färgning för min del. 
 Cyklade hem och vilade lite sen vare att dra sig till fotbollsträningen. Gick faktiskt rätt bra med tanke på att jag inte tränat fotboll på så länge. Blev väldigt förvånad när jag sedan blev uppropad till att spela match på onsdagen. :)

Tisdagen började med bladning av reklam på corren med fotbollen, var rätt kul ändå. Träffade iaf alla fotbollsvänner! :)  Handlade sedan på ica och cykla hem och laddade för några soltimmar. :)
  Sara kom och vi låg i solen ett tag, lagade sedan godaste pastasalladen som jag ätit på länge! mums :P
 Vi trallade iväg till sandra, eller lokalen utanför sandra. Där var redan Sandra, Yoggi, Fido, Anton och Swampen. Vi basta och bubbla i bubbelpoolen (efter en del ståhej). Väldigt trevlig kväll, vi kollade på fotbollsmatchen
Elfsborg-Valencia också, kul att se Valencias bra passningsspel och heta teknik men det var ren utklassning. Elfsborg var dömda. Ingen rolig match alls.
Vi kollade på "gisslan"  mot sentimmarna. Jag o sara var väl de som gav ifrån de flesta skriken men men :P. Den var ändå bra. :)

  Killarna hade lite problem med sovplats så vi fick tränga ihop oss i mitt rum, jag o sara i min säng och Fido o Anton på "madrasser" på golvet. Haha men det var kul. Vi fick somna till en emil i lönneberga sjungande Anton :D haha söt.

   Onsdagen blev slappdag med Sara, vi kom ju hem vid fyra på natten så var lite sega o trötta. Sov lite och käka lite lunch. Vid halv sex hade jag samling till fotbollsmatchen så då cyklade jag upp mot hagen och hon hem till sig. Tack för några mysiga dagar! <3

Matchen gick inget bra för laget, otur som vanligt. Får några skitmål i nacken och sedan sjunker vi. Slutade med pinsamma 6-1 till dem. Usch usch.

Jag använde torsdagen till att rensa garderoben, blev inte riktigt klar så har lite o göra idag (fredag) men kom igång iaf.
På kvällen var det Personalfest :D så trevligt o kul! God mat, gott vin och underbart sällskap. Älskar mina härliga kollegor! The working class heroes. <3

  När jag skulle hem så skulle jag ta sista bussen som skulle gå 23.42 från gamla linköping. Jag stod där redan 23.35 så att jag skulle vara säker på att hinna. Jag vänta o vänta o vänta lite till. När klockan var 23.55 ringde jag syrran och sa att bussen inte hade kommit. ( var lite läskigt o stå där i klänning och kofta ensam i mörkret :S ).
Snäll som hon är så kom hon med bilen. Precis när hon kommer så ser jag bussen komma 00.05 kom den :S heludda! Skönt iaf att få åka bil hem då. Tack syrran (som börja jobba sju i morse stackarn!).

Idag är det fredag och jag har inte gjort ett skit! Ser att det är soligt ute nu så ska sola lite tänkte jag. :) Blir familjemiddag ikväll och kanske sedan nykvarn. Jobbar både imorn o på söndag så blir väl inte allt för stort röj direkt.

Ha de bra o tack alla underbara människor som gjort de här två veckorna till många fina minnen och räddat en stor del av den här sommarn! Jag älskar er! <3 



                                                               Pusss o hej från mig till dig.

Hejhej

 haalloj,   livet rullar på! Jag är precis påväg till landet ska vara där till tisdag tror jag sen blir det Skåne med Amelia o Alma ;D ons-sön! Underbart!  


Jag har jobbat klart nu, underbart skönt. Ska bara njuta sista två veckorna nu!

  Hinner inte skriva så mycket mer.   Haft en bra vecka med filmmys i trädgårn i onsdags och en underbar kväll hos syrran i torsdags och en minnesvärd dag på ikano igår med Amelia! <3 


    Nu drar jag mot kisa, jag har mobilen med mig så bara ringa vet ni ;D.


 Saknar mina sötnosar! <3  PUSS.


    Landet <3

RSS 2.0