Fredag

 Dagen var kanske inte riktigt så som väntades.  Jag började jobba halv två så innan det var jag ute o gick, väldigt varmt men så ska det vara på sommarn! =)  Cyklade sedan till Gamla Linköping och svättades i värmen på caféet.  Jobbade till sex och då ringer mobilen =), Yogggi alltid lika trevligt de. Planerna för kvällen blev därefter stan så det blev att dra hem, duscha, käka och dra tillbaks in till stan där jag först träffa cissi så gick vi tillsammans ner till stångebro. Vid ståndebro var det rätt mkt folk ska se om jag får med alla nu, det var jag, cissi, sandra, matilda, norda, oskar, swampen, fido, anton en stund, strålis, love, linus, loves syrror pia och kajsa och deras kompis amanda. Tror det var alla =P.   Va mysigt i solen, vi satt typ vid scandic vid ån.  Kvällen därefter vet jag inte riktigt vad som hände, allt blev bara konstigt. Jag tror värmen gjorde många lättretliga eller nått. Men men, cykla hem med sandra, oskar o swamp vid typ kvart i ett.

När jag kom hem var jag så trött så jag la mig på sängen och somna haha, och nej jag var inte full bara sömnig =).

Idag (lördag) är det Tinnis som gäller ;D.

Usch o fy, läskigt!


    Vaknade precis, usch drömde hemskaste drömmen :(, så verkligt. Den lärde mig att jag måste sluta ta min familj för givet iaf!!
Jag älskar er hela bunten! (L) MASSSSOR!
image6

Sweeeet

Värme, VÄRME, värme ;D

Sommarn har kommit nu, det är det underbaraste när det varit jättevarmt på dagen och man sedan går ut på kvällen. Värmen och lukten av sommar är fortfarande kvar men det är svalt och sommarkänslor tillfullo!

Igår var bra dag, det är ju sommar så hur kan de va annat =D.
  Jag började dagen med att cykla in till skolan till halv tio för en dramalektion :S, vi skulle ha matte men vår mentor tyckte vi skulle ha lite dramaövningar för att lita mer på varandra eller nått. Så vi gjorde det en halvtimme ungefär sen gick jag o amelia till studierektorn (tror han kallas de) för att byta period på mitt iv val :P. Nu är vi i samma grupp, kul även om det är näringslära vi har ;). Äsch blir nog intressant tror jag!

Biblan härnäst för att skriva en "kärleksenkät" haha, det är i matte B som vi gör en statistisk undersökning, vi såklart valde kärlekstema ;D haha. Somrigt o bra! Tiden efter lunch ämnades åt att gå runt o fråga elever på skolan, Amelia tog killarna jag tjejerna, ibland måste man ju va lite schysst ;) haha. Vädret var underbart, men nästan lite för varmt för att gå runt i skolan, när det är så varmt orkar man inte annat än att ligga på en luftmaddrass i vattnet, ojoj längtar!

En sväng på stan med alma, BIKINIJAKT! Ingen lycka än dock.  Sedan vänta en spanskalektion, tråkigt som tusan, fick vänta en timme på att hon hade snackat me alla (självklart hade jag hamnat sist i kön), sedan var det min tur att få reda på mitt betyg, VG+ nejmen va roligt, hatar att hamna precis på gränsen. Jag och några till ska få göra en komplement uppgift till nästa onsdag, va inte så jobbigt så gör väl de. Daniel ska allt få hjälpa mig den fulingen. =P
    
STAN =D  underbart, Alma, Amelia, Cissi, Camilla och jag :), Vi kolla först efter lite bikinisar, ingen vidare lycka här heller men men, sökandet fortsätter! George´s vänta sedan, Mys! De tog nån smootie, hallon eller blåbär var huvudattraktionen idag. Jag va hungrig så jag käka pasta med kyckling ;P, tjock man är då haha. 

Cykla hem, hoppa in i duschen, fick tillslut pappa att gå med på att skjutsa mig, SÅ snäll så :). Haha gäller ju att se så snäll ut som möjligt, sen hade jag tur för jag hade fått reda på några av mina betyg idag så då kunde man köra med att nått borde man ju få för att man kämpat så bra =D haha, funka iaf!  
Pappa släppte av mig vid halvnio hos calle, vi såg på film - efter en lång stund av problem med att välja film. Man kan inte låta mig bestämma sånt, bara för att han vet de så måste han ju tvinga mig till de. Usch usch, inte lätt inte. Vi kom fram till two weeks notice. Jag hade sett den förrut men den va lika bra igen :). 
    Smakråd till studentkläder var det sedan som gällde, jag tyckte om studentmössan. Vill med ha! :) 
Bussen vänta härnäst, sista och det va lite läskigt där ett tag, vi trodde jag hade missat den men nejdå :P. 
Fick sällskap av Alma hela vägen hem (mobil-väg), tack gumman! Sängen vänta, mycket skönt! 

Idag är jag ledig från skolan, INGA LEKTIONER underbart ! Jag är hemma nu och tittar ut genom fönstret i rummet, soligt o härligt! Ska ut o gå tror jag :), skulle inte till stan igentligen men orkar inte :/. Jag ska jobba halv två till 18 så skönt o va hemma innan de o cykla direkt dit sen. Kommer bli varmt på jobbet, men jag klagar absolut inte ;). 

Kvällen får vi se vad som händer, känner för myskväll med tjejerna kanske? Älskar er! <3 



Ne nu ska jag ut till värmen :).  


image6

Ett nytt ansikte på bloggen.

 Susanna är mitt namn och detta är mitt första blogginlägg, så jag är ny på det här vilket nog kommer märkas.
Jag kände att sommarn till ära förtjänade en blogg. =)

 Vem är jag då, hm kommer nog ta några blogginlägg för att ta reda på det, jag vet det inte själv så det blir intressant. Mitt namn är ju då som sagt Susanna men mer känd som Sanna. Jag är en 17 årig tjej, vilket brukar innebära de vanliga sakerna      -    Mycket tankar och mycket känslor.

Mig ser man ofta dansandes fram, eller kanske inte överallt då men jag försöker ta de flesta tillfällen till akt för att få röra på mig lite ;). Jag har sedan fyra år tillbaka dansat Street. Underbart kul och det bästa valet jag någonsin gjort. Dansen ger allt, bra träning och roligare går inte att hitta =D.

Gymnasieelev är man ju också, tar upp mkt tid såklart men det ger så mkt. Vännerna man funnit tack vare skolan ligger nära hjärtat. Katedralskolan, mkt bra val måste jag säga.

Fotbollen hålls fortfarande igång och lär göra det ett tag till =), roligt lag, bra träning och kul som tusan. (lite blånaglar får man leva med ;P ) 

 
Sommarn är här och den har aldrig varit såhär efterlängtad! Jag har lagt så stor förväntan på sommarn 07 så jag kommer nog bli lite besviken men det är lugnt sålänge det är varmt iaf =). Jag ska jobba lite i sommar iaf, inte så mkt som tänkt men det blir nog bra. Många vänner åker iväg men många är kvar, jag ska inte låta nått dra ner mig! Jag ska bara slappna av, njuta och må bra denna sommar !

En kompis skrev i sin blogg om utseendefixering häromdagen, jag tyckte det va så bra inlägg!     ( läs det gärna ceciliajarneteg.blogg.se )   Det är ett ämne som jag kände behövs tas upp om och om igen för varje gång kanske det når en till person som mår dåligt över hur den ser ut eller är som person. Siffrorna som nämns i inlägget borde kännas konsiga tycker jag, men det läskiga är att det gör dem inte! Jag vet själv att man tänker många ggr att "Hon är mkt snyggare än mig" eller "tänk om man hade haft såna ben eller sån mage!"  Det är hemskt att man inte kan vara nöjd med hur man är och hur man ser ut för man kommer ju leva med det hela livet. Man kan ändra mkt men det kommer bara komma nya saker man är missnöjd med. Jag tycker synd om dem som opererar sig för att se ut på nått annat sett för det är inte deras utseende de är missnöjd med då, det är insidan och hur mkt de än ligger på operationsbordet kommer den inte att ändras.
 
Jag vet inte varför jag skrev om det i detta inlägg, verkar inte höra ihop riktigt men jag antar att det va något jag tänkt mkt på idag.  Jag stod i värmen på jobbet med värmeslag och trött som fan, tankar kommer då rätt rejält. 

 Jag avslutar detta inlägg med hopp om framtiden, Sommarn är här och den ska äga. <3


image2

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0