I won't disagree

Ignorance is bliss
You'd always hear me say
But at times you can't deny
Those eyes lookin' your way

Let me begin by saying what I mean
It's a crime against the heart you know
To be somewhere in between

Well don't be shy
I've got an open heart and hand
And I just might have to confess just where I stand

'Cause lately you make me weaker in the knees
And race through my veins baby every time you're close to me
Take me away to places I ain't seen
They say you've got a hold on me'
And I Won't Disagree.




If you try to me be the best you can be, that should be enough right?



Några få dagar sen kan jag andas ut för en stund. Skolan är inte speciellt rolig nu, inte rolig alls. Vi har väldigt mycket att göra, nästa stora grej är på fredag då det är dags för fysik B prov. 7 kapitel och jag är rätt lost på allt. Blir en hel del fysik de närmsta dagarna. Fredag blir det grillkväll och lördag utgång, hoppas jag! Om jag hittar några att dra med mig ;D. Ska jobba på lördag iaf sen blir det att dra till trädgårdföreningen för att förhoppningsvis hinna fånga en glimt av baldansarna :).
Söndag ska jag shoppa och njuta har jag bestämt :).

Livet ändras, det går inte att förutså vad som kommer hända. Jag antar att det är det som är charmen med det hela men det är samtidigt läskigt. Om någon skulle frågat mig för ett år sen hur det här året skulle bli hade jag inte förutspått allt som hänt. Tvåan är snart avklarad och trean är det nästa år. Men först är det sommarlov, vilket behövs! Man lär sig av sina misstag och man utvecklas ständigt som person därav. Jag har lärt känna mig själv mer, vissa saker gillar man andra inte. Men det är sånt som gör en till den man är antar jag. Vissa saker vill jag ändra på, val man har gjort men ibland måste man bara försöka göra det bästa av situationen man är i. Det finns inte alltid så många val och man får helt enkelt anpassa sig. Om man klarar av det är man starkare än man tror. Jag har haft mina motgångar och fler lär komma men jag vet att jag är stark. Jag måste vara det.

If you thought you had me down, look again honey. ;D


 


Mycket med tre.

Nu är det tre veckor kvar till sommarlovet! De kommer vara väldigt jobbiga men kommer förhoppningsvis gå fort iaf. Jag längtar så mycket, jag vill vara FRI nu.


No good for me.

No Good

I never feared the unexpected
'Till I found myself in this peculiar place
Unaware of where I was headed
Turns out it was your footsteps I had chased

Well I should know so much better than this
But you've occupied the center of my universe

I'm moving in reverse
Under your mighty curse
I hate myself for loving you
I turn my head away
But my heart will remain
'Till the day I learn you're No Good for me

It's illogical and it's outrageous
The way I let you keep me hangin' on
Your character is that contagious
I know I should have thought before I had done
I've gone and let my impulse be my guide
And on that note I'll be defenseless for some time.







image18


Jag hängde lite med min Alma idag efter skolan. Vi vandrade lite på stan, sök efter foundation och ansiktskräm. Vi båda fann vad vi sökte så mission accompliced.
Saknar dig min fina, du och jag! <3

Veckan har varit helt okej än så länge. Mkt plugg väntar framöver! Bara att sätta igång. Annars förgyller jag dagarna med träning och cykling till och från skolan, lite stolt! Brabra, ( inte alls pga att jag missar bussen varje morgon ;P )
Älskar feelgood. :D Rekommenderar.

Imorn är det plugg och träning. Fredag träning och mys med vänner. Lördag hem till Hanna ! Söndag jobb. Brabra!


I just need that special smile of yours.


Mesmerized

image42


Gone away are the golden days
Just a page in my diary
So here I am a utopian citizen
Still convinced
There's no such thing as idealism

Memories they're following me like a shadow now
And I'm dreamin'
And I've already suffered the fever of disbelief

I've seen your act
And I know all the facts
I'm still in love with who I wish you were

It aint hard to see
Who you are underneath
I'm still in love with who I wish you were
And I wish you were here

I was true as the sky is blue
I couldn't soon say the same for you
So now I find denial in my eyes
I'm mesmerized by the picture that's in my mind

Tell me when I'll finally see your shallow heart
For what it is
'Cause I don't want to keep on believin' in illusions

I've seen your act
And I know all the facts
I'm still in love with who I wish you were

It aint hard to see
Who you are underneath
I'm still in love with who I wish you were
I wish you were here

Sometimes I can't explain
And I'm so sorry that I can't
I'll try to concentrate
On your true identity

I've seen your act
And I know all the facts
I'm still in love with who I wish you were

It aint hard to see
Who you are underneath
I'm still in love with who I wish you were

I've seen your act
And I know all the facts
I'm still in love with who I wish you were

It aint hard to see
Who you are underneath
I'm still in love with who I wish you were



.


Torsdagsmys.


Idag var en bra dag. Jag spenderade eftermiddagen med finaste Karro. :)
Efter lite virr nedåt stan och efter lite spann ;), hittade vi oss till Mocca på stora torget. Fikastund med mkt prat. Vandrade sedan runt lite på stan. Köpte bikini och trosor :D hihi. Vi knallade sedan hem till henne på kannberget och myste till musik och underbart prat. Jag har saknat det! <3

Sitter nu på mitt rum och myser till youtube. Just nu är det lite filmmusik som spelas, från the notebook bland andra. :) Livet går upp och ner men så är det väl alltid :).


image40


Bara för att hon är sötast!

Untitled


  Bott några dagar i syrrans lägenhet, alltid lika skönt!

Jag räknar ner, tiden verkar dock ha stannat upp. Jag lägger så mkt hopp på att sommarn ska lösa så mkt, jag hoppas att det kommer bli så.


Jag tänker på dig, var stark! Jag vet vad du går igenom och vill hjälpa dig. Jag finns här för dig. Det kommer bli bättre, det kommer ta tid men det kommer bli bättre! Tappa inte tron på dig själv, lova mig de!! Vi finns här för dig Sandra. Lova att prata med oss och stäng oss inte ute, du behöver inte gå igenom det själv. <3




Tired of everything, but mostly your cold eyes.

Torn

The sun is here with all its glory, but it dosn't mean a thing to me right now. I can't smile. " No one said it would be easy, but no one said it would be this hard. "    To be honest - I'm afraid, afraid to feel this pain again..  I'm tired of this shit, and I'm tired to be torn inside. Torn between feelings. I didn't know it was possible to feel this way, posses so different feelings at the same time. You have given me no choice..

Solnedgång på landet

You have brought me to tears so many times I lost count. I desirve more than that, much more. It's time.


Can you make me smile again?

lala.

Jag kan inte beskriva känslan jag har just nu, jag sitter på rummet, musiken är på och just nu är det Du hade tid - Lars Winnerbäck som spelas. Det har börjat bli mörkt ute och jag sitter med mjukisbyxorna och mysiga tröjan efter en väldigt varm dusch på hagen efter fotbollsmatchen. Dagen har varit låång med jobb från 9-16 och samling till match 16.45. Kom hem 20 över åtta och har inte hunnit med så mkt mer. Ätit lite och hamna sedan här.. Matteböckerna väntar fortfarande på mig där nere men jag är inte riktigt redo att gå ner än. Jag behövde skriva av mig lite först. Jag vet inte om vad eller hur men behövde bara skriva. = bered er på babbel.
    Jag orkar inte riktigt med allt just nu, jag tar mig framåt för att jag måste. Skolan är fylld av måsten, jobb och träningar. Alltid nått man måste göra. Hinner inte riktigt med mig själv. Ibland får jag en dag då allt kommer, allt stannar upp. Jag struntar i mina måsten och försöker få ner luften i mina lungor igen. Det är 6 veckor kvar på terminen, men just nu känns det som väldigt lång tid. Jag orkar inte skolan, lektionerna och även rasterna. Allt känns rätt jobbigt. Jag vill ha sommar, jag vill ha den nystarten som sommaren ger. Jag vill stå där på Dahlberg´s och glömma allt annat :). Ut på morgonen o ta långa promenader, en lång löprunda och på kvällen dra in till stan o sitta med en god dryck i värmen. Jag vill vara på landet, simma, åka ut med båten och bara ro. Jag vill sitta i båten med musiken, solen och vattnet. Jag vill vara så fri som man bara kan vara där. Jag vill vara fri, jag vill vara den som jag var förut. Jag vill inte oroa mig för småsaker, analysera allt och tänka så mkt. Jag vill må bra. Inte bara okej utan känna riktig lycka. Jag har varit riktigt lycklig förut och vill vara det igen. Det är svårt för mig att vara riktigt lycklig, jag kommer aldrig ifrån mig själv helt för att att bli sådär galet lycklig. Jag vet att jag kommer bli det igen men det ger inte så stor tröst nu. De senaste månaderna, typ från nyår har varit väldigt upp och ner. Jag måste försöka hitta mig själv igen, hitta balansen. Jag är säker på mycket i mitt liv, jag är stark det vet jag men hoppas bara att jag är tillräckligt stark. 6 veckor det är allt, det ska väl inte vara så svårt?! Jag har klarat värre. Ibland önskar jag att man bara kunde stänga av och börja om, ny start. Det är ju rätt uppenbart att vissa kan det, borde ju inte vara så svårt då. Jag får väl försöka.

I´m still here and breathing. Summer is coming and it is gonna be great. I´m finished with this.

Valborg och lite annat.

image56

Valborg spenderades först i Trädgårdsföreningen med Sara, Jonas, Milla, Amelia, Elin, Tina, Anna, Maria, Johanna, Jenny, Nina och Clara. Jag tror inte jag har missat nån nu. Det va jättemysigt, trots det kalla vädret! Vi grillade, myste till musik och spelade även lite volleyboll. Perfekt! Vid tio splittrades vi upp mot olika håll. Några av tjejerna skulle till ekholmen, Sara o Jonas till Barhäll och några stannade kvar. Jag drog vidare till Love där resten av gänget redan varit sen kl sju. Jag var den enda som var nykter men det var trevligt!! Vi drog sedan vidare till Platens, Pia Loves syrra fixade in oss så att vi slapp stå i kö. Underbart!  Min plan om nykter kväll sprack ju dock för gratis drinkar säger man ju inte nej till. Mkt dans, dans, dans och bara umgås med härliga personer. Värd kväll!
Jag kom hem till syrrans lägehet vid kvart över tre. Lite ont i fötterna och allmänt seg så var väldigt skönt att få krypa ner under hennes täcke. Själv sov hon i Malmslätt så vi bytte plats där över kvällen :).
Torsdagen kom och det var dags att knalla sig upp för jobbet. Jobbade hela dagen, missade träningen på kvällen pga. det :(. Övningskörde lite iaf :).

Fredag och tidig uppgång för att cykla in till stan för körlektion på magnusons! Det gick mkt bra, fick mkt beröm :D hihi. Så nästa gång är det landsvägskörning! Det går framåt!
Efter lektionen cyklade jag vidare in mot centrum, köpte lite skålar på indiska till Sofia och cyklade sedan förbi Love och hämtade en påse som jag lämnat i onsdags. Kl var elva men jag lyckades visst väcka stackarn, förlåt!
Cykla vidare mot jobbet !
Kom hem vid halv sju, märkte då att jag inte kunde hitta min portmonä som jag hade leget i. Som jag hade haft med mig ut i onsdags! Letade, letade, syrran letade hos sig men den var ingenstans att finna. Jag kom fram till att jag måste ha tappat det utanför Platens innan jag skulle hem. Ringde runt i panik, först till platens men inget svar, testade då även på platå men där fanns det inte. Fortsatte ringa och kommer slutligen fram till Platens. De svarar först att det inte fanns nått leg sen,, jo men vänta.. Susanna Maria Caroline... jag bara JA!! :D Lycklig som jag var satte jag mig på bussen ner och tog mig till platens. Som tur var hann jag dit innan kön bildades. Hittade och nu ligger det i säkert förvar!! Tur i oturen som vanligt !! Samma sak har nämligen hänt med min mobil, TRE ggr. Haha men man ska ha flyt..

Jag hälsade sedan på min älskling på Drottninggatan ! Saknat att bara prata i timmar med dig! Jag älskar dig my Älmiee. <3

Kom hem vid halv två, slockna på sängen direkt. 
 
Sitter nu här på lördagseftermiddagen, massor plugg framför mig. Är så otroligt seg men kommer väl igång snart! Sara kommer hit vid tre så ska vi hjälpa varandra lite och ikväll ska vi plus Milla äta på stan :) Mys! My favorites <3

Imorgon är det jobb 9-16 sedan direkt till fotbollsmatch.. Vadå uppbokad ?!

xoxo

RSS 2.0