Spring 09.



De senaste 6 veckorna har jag lekt samboliv med denna man. Fem veckor spenderades på nygatan och en vecka i funäsdalen tillsammans med hans föräldrar. Där bilden är ifrån. Det har varit en underbar tid och bra erfarenhet av hur det är att bo tillsammans. Nu är jag tillbaks i malmslätt i barndomshemmet. Det är snart maj och tiden framför mig är fullspäckad! Nästa vecka är det plugg upp över öronen. Onsdagen den 6 maj har vi slutprovet i fy B. Sen är det värsta över. Då börjar studentskivorna för min del också. Onsdagsklubbens på kvällen, tema kostym - klänningen är redan inhandlad och jag är riktigt taggad. På helgen har jag dansuppvisning på forumteatern hela dagen för att sedan byta om till charter och bege mig till hanna - tina - anna - maria m.fl studentskiva! Jag kommer dock bara till festen, hinner inte till middagen men jag måste ju komma ändå ;).
Onsdagen därefter är det elevrådetsstudentskiva, tema coctail så det blir att klä upp sig.
Den 22 maj är nästa studentskiva, och då är det min egen ( min, millas och ninas ) :D. Vi har tema film och jag förväntar mig rejäla utklädnader. Värdarnas plan är hemlig och blir en överraskning på kvällen.
30 maj är det bal!!
12 juni STUDENTEN!

De närmsta veckorna kommer vara helt otroliga. Jag ska kämpa med skolan hårt dessa två veckor för att sedan se till att njuta. Nu kör vi, vi på stadens Diamant.

KATEDRAL




24 juni - Då är du äntligen hemma!!

RSS 2.0