Mixed feelings.




Sweetheart.




Tell me how I'm supposed to breathe with no air


If I should die before I wake
It's 'cause you took my breath away
Losing you was like living in a world with no air
Ohh 

But how do you expect me
to live alone with just me
'Cause my world revolves around you
It's so hard for me to breathe

Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live, can't breathe with no air
That´s how I feel whenever you ain't there
that's no air, no air
Got me out here in the water so deep
Tell me how you gonna be without me
If you ain't here, I just can't breathe
there's no air, no air 


But somehow I'm still alive inside
You took my breath, but I survived
I don't know how, but I don't even care 


Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live, can't breathe with no air
there's how I feel whenever you ain't there
there's no air, no air
Got me out here in the water so deep
Tell me how you gonna be without me
If you ain't here, I just can't breathe
there's no air, no air 



It's no air, no air 


Tell me how you gonna be without me

If you ain't here, I just can't breathe

It's no air, no air..




Sommarlov



Skolavslutning. Jag och Alma på Magnolia <3.

Dagen var mycket bra med först avslutning i aulan. Katedralsutspring, virra runt på skolgården i letandet efter vissa personer, hittade tillslut :).
Jag och Fia var hos Karro på eftermiddagen, Grattis Karro till Studenten! :D Mkt trevligt, god mat också ;).

På kvällen åkte jag först till Alma där Amelia och Sandra redan var :). Lämna väskan och drog sedan till Magnolia där vi träffade resten av alla brudar, åt god mat och en drink :).
Jag, Amelia, Alma och Sandra drog sedan hem till Alma igen efter maten där vi förfestade, underbart prat tillsammans med drinkar :). Haha vi visade allt att vi kan prata om vad so helst med varandra. Underbart brudar!
Vandra in mot stan, alla i high heels vilket vi gillar :). ( Att vi dog i slutet på kvällen pga. smärta i fötterna behöver vi ju inte diskutera så mkt ;P ).

Kvällen var mycket trevlig, träffade många nära och kära och många man inte träffat på länge :D.
Calle var hemkommen från Norge, han valde dock att spendera sin kväll mer på platens, jag höll mig till platå. Dansade mestadels av kvällen. Underbart att få vara med Alma och Amelia där. Jag klantade mig när vi skulle få in Amelia men hon lyckades senare iaf vilket var härligt ;D.
Jag kan ju nämna att jag började tappa rösten på fredag eftermiddagen, hade därmed lite svårt på kvällen att göra mig förstådd. Speciellt över telefon. Rösten blev inte bättre så hade stora problem på jobbet i lördags och igår när jag skulle försöka göra mig förstådd till kunderna. Jag höll mig därmed väldigt mkt i disken.
Idag har jag kureringsdag, te och film på schemat. Hostade hela natten, usch usch. Vill inte vara sjuk, inte nu! Ska se till att vila upp mig så att sjukdomen blir kortvarig iaf.

Nu är sommarlovet här, får se vad det har att erbjuda. Kommer hålla till rätt mkt på Dahlbergs café i gamla lkpg. Dit är man självklart välkommen att hälsa på mig. :)
Träning, vänner och fest, sola, bada, vara på landet, övningskörning.




                  






Come what may.

Vad är en bal om inte alldeles, alldeles underbar..

Underbar helg. Jag fick äran att vara blomsterflicka på katedralsbal i lördags! Alla dansare var så vackra och stiliga och man visste inte vart man skulle kolla för var man än vände sig hittade man något vackert att fästa blicken på. Jag är så glad över att jag fick vara med på ett hörn och känna den otroliga stämningen på balmiddagen senare.

Mer info om kvällen kommer senare, jag har inte hittat så många bilder än men de dyker nog upp senare ;).

Först gick baltränarna, rektorn o sen jag och Hanna :). Sedan kom alla dansare på sin march. Otroligt fint!!



Det kommer mera.

xoxo.

utfyllnad.

Det är inte speciellt täta inlägg jag lägger upp märker jag, vips så har det gått en vecka. Jag sitter i mitt vardagsrum med laptopen framför mig. Precis avnjutit en god frukost och ska snart ut och sola :). Den här veckan har varit toppen. I fredags gjorde jag mitt sista fysikprov för denna termin, gick inte så jättebra men hoppas på vg iaf. Cyklade innan till Love där de var i full gång att packa in alla saker i bilen. Ett snabbt hejdå till Love, Skeek, Linus och Abbe som sedan drog sig uppåt mot Nordkap. Tråkigt att de ska vara borta hela sommaren men de kommer ju tillbaks till hösten iaf :). Kommer sakna er. 
    Cyklade vidare till fysikprovet (3 timmar!) och träffade sedan Fiia på stan. Vi shoppade lite hemliga saker till en viss person som tar studenten om lite mer än en vecka ;D. 
    Efter det tog jag en sväng förbi gymmet och tränade lite :), sedan blev det cykelfärd hem, duscha och sedan cykla tillbaks till tjejerna i stångebro. Grill och rix fm festival! :) Kvällen innehöll även lite karusellåkning :D.
    Cyklade hem själv vid halv tolv, lite läskigt faktiskt hehe. Gillar inte att cykla själv sent på kvällen :P iaf inte några längre sträckor men jag överlevde och allt gick bra :P.  
   Lördag, upp tiidigt, halv åtta. Cykla till jobbet och jobba 9-17. Panikcykla till trädgårdsförening där de underbara baldansarna höll till. Sandra, Oskar, Fido, Anton alla var så himla fina!! Sandra måste få lite extra cred för hennes klänning! Shit :D.
   Hemfärd vid sju, dusch o sådant :). Laddning för utgång! Åkte in till stan vid halv tio och träffade älsklingen Hanna på stan! :) Ett trevligt telefonsamtal med Milla också (  SOM FYLLDE 18 ÅR I FREDAGS FÖRÖVRIGT! GRATTIS!! <3 ). Jag och Hanna hittade en trevlig plätt och delade på en skumpa (fick den när jag fyllde, tyckte att det var dags att fira till de lite).  Mycket underbart prat och alltid lika trevligt !
    Vid tolv hade vi hittat oss till 55an. Träffade mycket trevligt folk :). Fick en ros av en kille också, tack så mkt säger man ju då. :P   Jag och Hanna hade en underbar kväll och delade en taxi med några katedralare hem till henne vid halv fyra.
Vi sov gott och spenderade söndagen solandes i hennes trädgård. Underbart!
   Pappa kom och hämta mig runt halv tre, övningskörde hem, åt och sedan var det att dra vidare till fotbollsmatchen i Degerön. Ungefär en timma härifrån. Hela familjen, förutom Sandra, var och kollade :) Vi vann med 11-0 så det var riktigt nice! :D Det var väldigt varmt att spela dock :P.

I måndags efter skolan träffade jag Sara vid parken vid konsert och kongress och solade :). Efter det hade jag körlektion. Det gick bra :). Nu har jag lärt mig att backa runt gatuhörn och parkera :D.
Fotbollsträning på kvällen, gick bra och var väldigt roligt med laget! 
   Tisdagen, jag kände för att vara extra hurtig så gick upp kvart i sex. Cyklade in till stan, sen som vanligt så i lite panikkörning, och kvart i sju satt jag på spinningcykeln med ett pass på 45 min framför mig :D. Jag var helt slut efter, jag och syrran stretchade rätt länge. Sen duscha och bege sig till skolan.
Efter skolan träffade jag Daniel och Milla på Storan. MYS! 
    Jag fick även då reda på att jag ska få vara blomsterflicka på Katedralsbal :D. Ska ha långklänning och gå ut med blommorna till balkommitéen. Som tur är så kan jag låna min systers klänning :). Ska bli jättekul! Milla och Eric är fanbärare så de ska också få vara stiliga. Vi får reda på om vi får vara med på middagen idag!

Den här veckan är fullproppad den som kommer men det kommer bli väldigt roligt!! Jag är på topp, för jag bryr mig inte längre. Känns underbart!

Puss från mig.  Nu ska jag ut i solen!


RSS 2.0