Dance.

Jag är kär, totalt virrigt underbart KÄR !  Det pirrar i hela kroppen, så fort jag tänker på de så får jag ett leende på läpparna och man är ju bara för lycklig. Jag är kär i..

...   DANS  !


                 


Helgen var underbar med dans hela lördagen! Det var nämnligen dags för årets dansuppvisning på Nya Munken. Street, street och mer street, UNDERBART.
Mina älsklingar Milla, Sara, Daniel och Erica ägde scenen och min grupp som hade lite problem på genrepet körde sedan hårt och satte sista uppvisningen. Det känns verkligen som vi har blivit en grupp nu, gemenskapen o allt. Jag bara längtar till att få dansa igen, jag vill utvecklas och bli sådär fantastiskt bra som förebilderna Emma Karlsson och resterande Da flow medlemmar. Jag inser mer och mer hur mkt jag älskar det, vill satsa hårdare nu. Även om jag aldrig kommer bli något inom dansen på det sättet så är ju målet React. Men främst Emmas avancerade grupp till hösten. Jag ska med i den, måste måste :D.

Tack till alla er som kom o kolla o hejade på ordentligt. Speciellt till Amelia !


På kvällen drog jag och Milla in till stan, parkerade oss på 55an :) Träffade mkt trevligt folk, blev bjuden på en drink också, gäller o tänka ekonomiskt ;) Haha
En ganska lugn kväll, drog hem halv ett med Milla.
Upp klockan åtta för att jobba hela dagen. Men man trivs ju så bra på caféet så :) Men lite trött var jag allt!

Måndag: Skola som vanligt, hade nationellt engelska prov. Får se hur det gick. På eftermiddagen så hade vi föreläsning om PA i aulan. När jag gick in visste jag inte vad jag skulle göra, med vem eller hur. Men nu är det bestämt, nästan :). Ämnet blir... mat o hälsa, shocker där va ;). Jag o sara ska försöka göra tillsammans där hon skriver om USA (eftersom hon är utbytesstudent där nästa år!) och sen jag om sverige så ska vi jämföra. Detaljerna är inte klara på långa vägar men jag tror det kommer bli bra för då jobbar jag verkligen med något som jag är intresserad av! Blir great :)
På kvällen var det fotbollsträning, saknar dansen men skönt att komma igång ordetligt på den fronten med!

Tisdag: Skooola, fick skoltröjan mkt fin :), sen var det frisören :) ljusa upp lite! Sen hårdträning på feelgood med Sis of mine. Core och body combat, sen cykla jag hem för jag var ju tvungen att cykla på morgonen, smart kvinna! Cykla förövrigt på måndagen också :). Men iaf, blev att cykla hem, tog emot rätt mkt i benen! Kom hem vid lite över kl 21.

Nu är det onsdag och valborg. Så laddar för en grillkväll med underbara personer och sedan en sväng till killarna :).

Ha en bra helg !

Mysdag.

Solen fortsätter lysa och leendet fortsätter le. Idag har jag spenderat ett antal timmar på trappan utanför katedral. Suttit i solen och njutit, träffat härliga personer och även pluggat lite kemi. Kemiprov imorgon nämnligen..
  Både min engelska lektion och spanska lektion var inställda idag så slutade innan lunch, men satt kvar till ca halv tre. Men det var mys! Jag och milla gick sedan in mot staden :) Kollade lite skor och fikade i solen på gyllentorget. Härligt !


Sista natten i lägenheten i natt. Känns inget kul alls! Jag trivs så bra att bo här, det är underbart. Det kommer därför bli svårt att bo hemma igen, även om mamma o pappa nog gillar idéen. Jag har haft otrolig tur att jag ens får möjligheten att testa att bo såhär, precis vid katedral. Tack kära syster!
Nästan två veckor har jag bott här och de har varit fyllda av lite olika besökare, mkt trevligt! En utgång och filmkvällar. Tack!
Nu bär det dock av hemåt igen, imorn ska jag städa och fixa här så syrran får det fint när hon kommer på fredag eftermiddag! Ska bli kul att träffa henne igen!

Helgen och nästa vecka kommer dock bli mkt roliga så även om sorgen att lämna lägenheten är stor så kommer mkt roligt istället. Dansuppvisning, jobb på caféet, valborg, träning m.m :).  Vi är lediga ons-sön också !




Våren är här och vi kör hårt!  Bring it on..

För att han är ju så bra.


image53



Detta inlägg är tillägnat Daniel Björn för att han är en sån underbar person, världens bästa som jag är väldigt glad över att få kalla min vän.

heey..

...I'll be giving it my bestest
Nothing's going to stop me but divine intervention
I reckon it's again my turn to win some or learn some

I won't hesitate no more, no more
It cannot wait, I'm yours ... 

... sitter och sjunger förfullt, solen lyser och det är ju underbart. OC är på på tven och det är ju bara för bra ! Allt blir så mycket lättare när vädret är så här underbart. Snart kommer värmen på riktigt! 

På lördag är dansuppvisningen på Nya munken. Lite nervös men mest förväntansfull, det kommer bli så himla kul ! Kom gärna och kolla!! 


Nu måste jag iväg till gymmet :D 


Ut i solen och njut av värmen!
 

Sen kväll med plugg...

... brukar sluta i att man spenderar sin tid på youtube.

Jag älskar den nya versionen av I'm yours - Jason Mraz.
Underbar och den bara skriker vår och sol. Ny start!


Tack för en mycket bra helg! :)
- Utgång i torsdags med Tove och Madde och grabbarna grus. Danskväll om något! Kvällen var lyckad helt igenom.
- Fredagen blev rätt tung i skolan pga. tre timmar sömn. Eftermiddagen togs det lugnt i lägenheten och på kvällen kom Milla och Daniel och kolla på hockeyn och filmkväll :)
- Lördagen, upp tidigt för att börja jobba 10-18. Väldigt trött!! Men klarade mig igenom dagen. Kvällen var mkt trevlig, en vän som jag inte träffat på väldigt länge kom. Vi tog bilen till stan (för det är ju såå långt från Sveagatan..). Kollade läget på ågatan, trakassera sötungen alma lite och sedan drog vi tilbaks till mig o kolla på film hela natten. Jag sov dock igenom sista filmen.

Tack för en mysig och kul helg !


I learn from my mistakes and put a smile on my face again.

Better in time.

Better in time.

It's been the longest winter without you
I didn't know where to turn to
See somehow I can't forget you
After all that we've been through

Going coming thought I heard a knock
Who's there no one
Thinking that I deserve it
Now I realise that I really didn't know
If you didn't notice you mean everything
Quickly I'm learning to love again
All I know is I'm gon' be ok

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
And even though I really love you
I'm gonna smile cause I deserve to
It'll all get better in time

I couldn't turn on the TV
Without something there to remind me
Was it all that easy
To just put aside your feelings

If I'm dreaming don't wanna laugh
Hurt my feelings but that's the path
I believe in
And I know that time will heal it
If you didn't notice boy
you meant everything
Quickly I'm learning to love again
All I know is I'm gon' be ok

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
And even though I really love you
I'm gonna smile cause I deserve to
It'll all get better in time

Since there's no more you and me
It's time I let you go
So I can be free
And live my life how it should be
No matter how hard it is I'll
be fine without you
Yes I will


Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
And even though I really love you
I'm gonna smile cause I deserve to
It'll all get better in time.



Du tror att du vet allting, men sanningen är att du har ingen aning.

.

Ännu en helg har passerat och imorgon väntar en ny vecka i skolan, känns sådär! Helgen har varit väldigt uppbokad så är nog tröttare nu än vad jag var innan, nästan. Har inte pluggat vidare effektivt så två dödardagar med plugg väntar. Låter jag positiv?! 
   Jag sitter nu i min alldeles egna lägenhet i centra linköping och skriver (okejdå, det är min systers men den är min i två veckor framåt! :D). Ska se hur det går att klara sig själv, men har klarat det en gång förut och nu ska det nog gå på räls :D. Underbart är det iaf!

I fredags var jag hemma hos Ida med Karro, Petra, Sandra och Susse. LHC- HV71 var det som gällde, en förlust till linköping tyvärr men det var ändå mkt trevligt! Roligt att se söta karro kolla på sport :D hihi du är för härlig älskling! <3
Lördagen började med tidig uppgång för att åka till hagen till halv tio där resten av fotbollslaget höll till. Träning till 12, lunch sedan fortsatte laget med ytterliggare en träning men jag skulle till dansträningen så åkte hem för att bli skjutsad av mamma :). Vi gjorde klart dansen, nu är det bara att finslipa på alla detaljer ! Uppvisning på nya munken 26 april! Be there! :D
  Tillbaks till hagen för middag och lite olika tävlingar, som mitt lag förövrigt vann! :D Hihi biobiljetter var vinsten så en bio snart kanske ;).
  Som avslutning på dagen åkte jag till Alma där även Amelia och Linna var, vi kollade på "Step up 2" verkligen en rekommendation att se!! Asbra.
   Idag hade vi fotbollsmatch mot kenty kl 10 så tidig uppgång idag med, samling 9.00 tungt!! Förlora med 0-2 tyvärr!
  Hem och packa o fixa och nu sitter jag här i syrrans lägenhet, fysikboken framför mig men såklart hamnar jag här istället! Inte bra. Nu har ni fått hela min helg lite lagom komprimerad sådär. Veckan som kommer känns lång men nästa helg väntar redig utgång så det kommer nog hålla mig uppe! Längtar redan.



image52

Minnet från denna kväll håller mig uppe och längtan till nästa helg rör mig framåt.


Cocktailmiddag!


Min födelsedagsmiddag var i helgen. Det var en underbar kväll med många skratt tillsammans med underbara personer.

image51




Tack alla för en underbar kväll!

Mer detaljer hittar ni på min bilddagbok.


http://www.sannnaa90.bilddagboken.se



Reagga.


 På dansen igår var Jonna sjuk så vi hade Kristina istället. Hon var underbar, vi hade ett helt pass fullt av bara reagga reagga reagga :D. Underbart verkligen, sjukt jobbigt men vi kämpade oss igenom det för det var så jäkla kul! Om ni inte har testat på reagga nångång, ja då har ni missat nått!

Beenie man - chacka  chacka  Lyssna o shaka loss!



Vad har annars hänt, jo hade min första utgång på krogen i lördags! Mycket rolig kväll med underbara människor! Var hos love först sedan drog jag och Tilda, Sandra och Felicia vidare mot maxim. En sväng in på First Hotel där man blev bjuden på drink, man tackar! Sedan var det Kussens födelsedagsfest på Maxim som gällde. Lite speciell känsla där att visa upp leget och faktiskt vara 18 ;).

Som vanligt har jag ju en grej att försvinna under kvällen, sorry tjejer! Jag var en sväng på plaza med Daniel, 55an med Karro och Ida.
  Får se om det blir utgång på torsdag!

I helgen är det iaf min cocktailmiddag. Det lagas o fixas förfullt här hemma, mkt som ska fixas!! Det ska bli underbart kul! Längtar.


Nu ska jag kolla på dawson's creek, det är minnen om något ! :P


xoxo

RSS 2.0