Untitled









Saknar text men kan ju bara säga att lovet har gått fort fram men det har innehållt många fina stunder. Jag har inte mkt mer o skriva idag utan länkar till en låt, som vanligt. =)








.

Solig dag!




image50


 Köpte min första lagliga drink idag på Steve's, Orgasm :). 

Bra dag men en liten nervös start. Idag skrev jag nämnligen körteoriprovet! Panik där ett tag men efter nervöst fototagning och ett ännu mer panikartat genomfört prov så fick jag upp resultatet. GODKÄNT!  ( 52 men man måste ju ha lite spänning i livet, godkänt är nämnligen 52 ).
Efteråt vandrade jag mot staden och strossade runt i lite affärer, lite senare kom Milla och vi spenderade ett tag inne på JC där det var jeansprovnings-time. Hittade ett par som milla tyckte jag skulle köpa, funderar fortförande på om de är några jag vill köpa. Får se helt enkelt!
Vid 18 rörde vi oss mot steve's där Sara mötte upp oss! En god måltid senare men underbara personer var det dags för att testa leget. Köpte som sagt en drink :) Lite kul där ;D

Kom hem vid 22, en lång dag men en fin !  Tack mina underbara <3


JAG HAR KLARAT TEORIPROVET!



Idag är ingen vanlig dag för idag är min födelsedag..

 

 Så nu är man 18 år, det som man längtat efter så länge! Känns inte riktigt som min födelsedag men det har varit en bra dag !

   Klockan 6 ringde klockan och det var att palla sig upp, en lång dusch senare, lite stress som vanligt och en rusning till bussen! Innan det så klart en liten dispyt med mamma över kameran i facet när frukosten hastigt matades ner, några hurra och ett fint kort! Pengar insatta på kontot, tack så mkt!   En bussfärd senare, resecentrum. Där träffade jag Sofia och vi slog oss ner i bussen mot sthlm. Elva var vi framme och shoppingen skulle börja!
  Hade planerat att hitta mkt och spendera men blev tillslut:
 
-  18års coctail-klänningen ( utseendet är hemligt tills middagen :P )
-   Ett par jeans shorts.
-   Två stora kuddar till sängen, sidenaktigt fodral.

En god lunch, hälsotallrik hehe, jaja jag vet vad ni tänker men det var riktigt gott! Bulgur, kyckling, tzatziki, keso, advokado..  :)
  Efter en liten stressig visit på hemköp innan vi skulle till bussen kunde vi slutligen slappna av på bussen hem! Tack för att du gjorde min dag till något speciellt! <3





image32


image2




Tack till alla ni som skickat alla gulliga sms idag, betyder mkt! Nu är jag 18 år ! Grattis till mig.

The joke is on you.



My life is for the taking

Breakdown is awaking me

I'm ending all this pain


When you find me in the morning

Hanging on a warning

Oh... the joke is on you

You said you were pretending

Here's to unhappy endings

Oh... the joke is on you


Bra start på lovet.



It felt like the world

Fell from my feet

Gave up on myself


You didn't give up on me

Let myself go

You were still there

Like coming home

Coming up for air

 ~ Lifehouse~



  Ibland är allt bara rörigt, man vaknar på helt fel sida och är ledsen och arg utan anledning igentligen. Igår var en sån dag. Jag var irriterad på familjen, irriterad på allt men sen när jag väl kom in i salen på gymmet och det var step kond pass en timme framåt som gällde så släppte allt. Det är så jäkla kul! Man mår bra helt enkelt. Efter passet körde jag crosstrainern i 40 min nånting o lite magstyrka. Skulle vänta på att klockan skulle bli 20 över två så att jag kunde åka med mamma hem :). Underbart! Tyvärr kom humöret tillbaks igen så fort jag satte mig i bilen men men, fick ett par timmar iaf :P. Kvällen blev väldigt trevlig också :) Tack!   Sara kom hit vid halv sju, blev att direkt löpa till bussen till först stan sedan ekholmen. Vid ekholmens centrum möttes vi upp av Macke, Filip och Kalle. Vi traskade sedan hem till Jonte. 18-årsfest :D ! Grattis.

Killarnas och min present till jonte ( avsäger mig allt ansvar :D haha. ) var ett stoort påskägg fyllt med godis och en bok - erotiska hemligheter tror jag den hette.  Den var uppskattad ;D

Mycket trevlig kväll fylld med rätt mycket guitar hero ( tror de heter så) och sedan mycket live musik av filip m.fl.  Saras mamma kom och hämtade oss vid halv två, otroligt skönt att åka bil hem, bilens värde är underskattat !

Tyvärr har jag inga bilder från igår men får se om de hittas några senare kanske :).

I torsdags var jag också i ekholmen, denna gång hos Matilda som fyllde 18 år i måndags vilket såklart skulle firas! Tacokväll med lite andra förtäringar. ;) Jag höll mig lugn och satsa på lite mer alkoholfri kväll haha men tilda, fellen, malin och matilda (nr 2) hade lite extra roligt. ;D

image49


 Tack för en trevlig kväll Matilda och Grattis igen ! <3


Äkta vänskap.


  Du har funnits i mitt liv i ett antal år, vi hittade varandra direkt. Jag vet inte hur men det var som det var menat på nått sätt. Första gången vi gick på stan, tror vi gick i åttan, då visste jag att jag hade fått en ny vän. Det var verkligen som nått klicka. =) Sen dess har vi hållt ihop i ur och skur och det finns nog ingen som känner mig så bra som du. Du har varit med i mina svackor, i mina toppar och allt därimellan. Jag har så många minnen med dig att jag kan inte rabbla upp dem här, de är förvarade djupt i mitt hjärta. Det här är inte något jag bara säger utan det är verkligen såhär! Om ni har fått samma tur som jag att hittat de mest underbara äkta vännerna så är ni lyckligt lottade, det är jag!

Sara, du är en del av mig. Du stöttar mig genom allt och du är min klippa.  We can walk through storms, we can walk through anything, together we can not break.

image48

Denna fina bild har Sara gjort, jag fick den i lördags då som omslaget till lifehouse's nya skiva. Tack sara! Perfekta julklappen ( hehe ja, julklapp). Älskar dig Sara, tack för att du är den du är och för att livet inte skulle vara det samma utan dig. Du gör mig stark.



Lifehouse - Broken

Let me out or let me in.






Att lägga upp låtar har blivit lite av en trend på min blogg men de är ju så underbara och varför inte dela med sig !Den här hittade jag genom Sara. Rösten är så skön!


image30

Jag saknar sommaren! Den får väldigt gärna komma hit snart..

The power of music.





Bara för att den är underbar och spelas om och om igen av mig. 


image47

Dags för ett inlägg?!

Ja då var det dags igen, ett inlägg. Ännu en skolvecka är slut, den här har varit väääldigt lång! Dagarna känns otroligt långa och nu vill man verkligen bara ha påsklov! Då fyller jag 18 också :D, bokade teoriprovet häromdagen, 26/3 blir det av :). Kommer dock dröja länge innan man har körkortet i handen med tanke på att jag bara övningskört 4 ggr (!)  måste tjata lite mer på pappsen! 
    Massage på IV nu, bra grupp fast jag inte kände nån innan. Hittade ganska fort en massagekamrat ändå så gick bra :). Vi har lärt oss de flesta massagegreppen, tvära, cirkulära, raka, enhands, plåg.. m.m :) Jag är jämt så trött o seg på måndag förmiddag men mest fredag eftermiddag så det är skönt med massage, men de måste tro att jag är svinseg allmänt :D haha.  

Veckans kommentar:

Först lite backround story..   Torsdag, alla mina lektioner var inställda förutom matten och psykologin. Eftersom det var rollspel i aulan hade vår psykologilärare tidigare sagt att vi inte skulle ha nån lektion utan att vi skulle kolla på rollspelet istället.. Jag tänkte att jag kunde smita iväg innan eftersom jag skulle träffa min syster o käka på stan. Tar på mig jackan och drar med väskan och är påväg in mot stan men ska först gå förbi baracken (där vi brukar ha våran lektion och andra psykologigruppen har sin lektion i salen bredvid) skulle träffa Daniel för att försöka övertala om att han skulle med till Romme, vilket förövrigt inte blev av så blir inget Romme iår då. Lite tråkigt!  Iaf jag står utanför och snackar med daniel så kommer min lärare gående mot baracken, gömmer mig bakom daniel först eftersom det var rätt uppenbart att jag inte tänkte gå till aulan eftersom jag hade jackan o allt på mig. Märker att det inte funkar med min taktik så måste följa efter läraren in. Hon samlar ihop de från vår grupp som var där (inte många!)
- Jaha men de andra tror väl säkert att vi skulle träffas i aulan..
( alla håller med och hon fortsätter babbla om att rollspelet är ju så bra när hon fäller kommentaren..)
-  Men Susanna vad förvånad du ser ut! Du brukar aldrig se förvånad ut..
- Va? Jaha nej jag är bara trött... (ända som står med jacka som sagt innan)

Alla börjar garva eftersom de såg mitt panikanfall innan läraren kom :P Sen kommer daniel med kommentaren när läraren inte hör.
- Komiskt att hon sa just de till dig sanna, du som alltid ser förvånad ut !

okej var kanske inte så kul nu i efterhand men vi garva rätt hårt då..


Kvällens planer var att dra till Madde. Många av tjejerna skulle dit så hade sett fram emot kvällen. Kom hem från skolan med världens huvudvärk så la mig och vila i hopp om att må bättre senare.. Gick inte så bra så blev en hemmakväll. Ska jobba imorn, upp halv nio så var nog rätt bra kanske! Jobbar till 18. Kvällen blir det att träffa min älskling Milla! <3

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och va lite social på msn som det brukar bli då man är kvar hemma. Ha de bra! PUSS.


Dagens låt:  http://www.youtube.com/watch?v=Ma9Japk4HAY

Music.







http://www.youtube.com/watch?v=FaLPo9c6ARk


Lyssna och njut.

RSS 2.0