You make me feel.



Vi har alltid lika kul!! Älskar dig vännen. Bilder från i fredags hemma hos cissi. Sandra leker fotograf och linna, ja jag vet inte vad hon gör !

Helgen har varit mycket bra, började med en härlig utgång i fredags med Cissi, Sandra, Alma, Linna och Linh. Stockholmskillarna från Malta var på besök och vi spenderade kvällen tillsammans med dem på Platå. Riktigt kul kväll med dans och prat. Jag dissade dock efterfesten på scandic och begav mig till killarnas lägenhet i stan där jag var lovad sovplats. Vaknade runt tolv på lördagen och spenderade resten av dagen och kvällen med Fredrik. Macke kom dit vid fyra så köpte vi wokaway. Mycket gott, men lite för starkt för vissa. Jag svek tjejerna med utgång på lördagen och sov kvar hos Fredrik. Vilket nog var bra för ingen chans att jag skulle orkat jobba idag om jag varit ute igår också.
Första Advent = Julmarknad i Gamla Linköping = Mycket folk och mycket jobb på Dahlberg's!! Hade en mycket trevlig dag med mina arbetskamrater. Jag har sån tur att få jobba på ett sånt ställe där alla klickar så bra och även när det är som stressigast har roligt. Mysigt med tända ljus och med tomteluvan på huvudet serverades kaffe och lussekatt hela dagen..

Imorgon börjar en ny vecka. En vecka med plugg. En vecka med träning? Jag måste komma igång igen nu.



Jag ska börja med att sova ut. Puss och hej från mig. God natt och god första advent!

A Very Merry Christmas.



The Christmas time is coming.



A Snow Patrol Moment.

The earth is warm next to my ear
Insect noise is all that I hear
A magic trick makes the world disappear
The skies are dark, they're dark but they're clear

A distant motorcade and suddenly there's joy
The snow and ticker tape blurs all my senses numb
It's like the finish line where everything just ends
The crack of radios seems close enough to touch

Cold water, cleaning my wounds
A sad parade, with a single balloon
I'm done with this, I'm counting to ten
Bluest seas, running to them

I feel like I am watching everything from space
And in a minute I'll hear my name and I'll wake
I think the finish line's a good place we could start
Take a deep breath, take in all that you could want


~Snow Patrol~



Den utan rubrik.

Fe elektrisk kraft som motverkar Fm magnetisk kraft. Laddningsförskjutningen ger upphov till en spänning över ledaren = Inducerad spänning e. Bla bla bla...

Fysikprov imorgon, känns rätt hemskt. Jag har ingen motivation till fysik. Det känns bara onödigt. Usch nej nu ska jag komma på bättre humör.

Hade en mycket bra dag igår, slutade elva i skolan. Blev upphämtad utanför skolan av fredrik så åkte vi till ikea. Letade lite grejer till hans lägenhet och åt lunch på Chili. Spenderade sedan resten av dagen hemma hos honom. Kolla på film och satte ihop allt han köpt på ikea. Bord och lampor bland annat. Slappade där hela kvällen och tog bussen hem vid tio. Skön och välbehövlig dag. =)

Nu ska jag dra mig iväg till dansen, sista gången med emmas grupp. Känns sorgligt!! Nu ska jag ge allt.
Puss och hej.


Enjoy the ride.

Jag börjar känna det nu, den där äkta känslan, när det börjar pirra i magen och man slutar tänka, man bara känner. Jag har fått julkänslan!! Snön faller vit och ljusen tänds. Idag jobbade jag på Dahlberg's, när ljusen är tända på borden och vi har lussekatter i disken så vet man att juletider är nära. Jag blir så glad. Man kan inte må dåligt när det är jul.
  Det jag längtar efter nu är glöggkvällarna. Har inte druckit nån glögg än men det ska det snart bli ändring på.

Helgen har varit härlig. Väldigt härlig. Först börjar vi helgen med en underbar fredag, lördagen spenderas först med fotbolllaget på racketcenter. Där blir det en timma gym och en timma där vi blandar badminton, squash och tennis! Man känner i musklerna idag!

Kvällen blev mycket lyckad. Först så träffar jag tjejerna. Cissi, Anna, Maria, Tina och Andrea på stan så tar vi några drinkar innan vi beger oss till Fredrik och Malm där festen är igång. Musik, trevliga människor och lite kortspel. Framåt 12 beger vi oss till Strandgatan 2. Nya krogen i Linkan. Det var fritt inträde och tack vare Daany bakom baren kunde även vi 18åringar komma in. Det är 20 där igentligen. Riktigt kul kväll och jag måste även nämna att jag äntligen fick min mojito, två till och med. Tack !!

Runt småtimmarna drar vi åter till fredrik och malm på efterfest. Då bara jag och cissi, och Anna malms flickvän, kvar av tjejerna. Mysig efterfest med gitarrspel såklart. Somnar dock rätt fort.
   Blev att gå upp rätt tidigt för att bege sig mot jobbet, lite sliten från gårdagen men när man väl kommer in på caféet så kommer man snabbt in i det och är laddad för en arbetsdag. Fick dricks av en farbror för att han tyckte jag var så duktig. 50 spänn är inte så illa ;).

Underbar helg som sagt, nu ska jag klara mig igenom denna vecka av plugg och slit!

Lite bilder från i lördags. =)

  
Ertz, Malm och Anna.

 
My girls!
 
  
Fredrik och fotbollsvän.



Puss och hej från mig.


You were on my mind.


Underbar dag igår, började med att träffa Karro på stan och fika efter skolan. Vi hann även med en liten titt på stan =). Riktigt mysigt och välbehövligt då det var väldigt länge sen sist! Vi får bli bättre på detta, träffas oftare! Sjukling som hon var fick hon,  efter att vi var en stund nere hos Malm, gå hostandes hemåt och jag hoppade på bussen. Hoppas du mår bättre nu!! 
  
Kvällen var mycket trevlig och den spenderades med Daniel. Som en väldigt försenad födelsedagspresent så bjöd jag honom på mat på plaza och ett bio besök. En av de roligaste kvällarna på länge, vi kunde inte sluta garva åt minnen från Mexico. God mat och inte världes bästa film men den sänkte inte kvällen ändå :). Sen så tänkte vi ta en fika på steves, då träffa vi Jonas och Dejan och några kompisar till dem så vi satt och snacka skit med dem i ett par timmar. Riktigt trevligt. Underbar kväll helt igenom!!


The very best.  ( oh way man, no way, come on way..) 


Nu sitter jag parkerad på sängen, diskuterar kvällen och planerar för fullt. Kommer att bli en rolig kväll, jag och några tjejer ska till fredrik på förfest, sen blir det utgång. Imorgon blir det jobb på kära caféet 12-18. Sugen på en kopp kaffe eller te är det bara att titta förbi.

Puss och hej från mig.

Your sweet touch.


This years love had better last
Heaven knows it's high time
I've been waiting on my own, too long
When you hold me like you do
It feels so right, oh now
Start to forget how my heart gets torn
When that hurt gets thrown
Feelin' like I can't go on.
Turnin' circles time again
Cut like a knife, oh now
If you love me got to know for sure
Cuz' it takes something more this time
Then sweet, sweet lies, oh now
Before I open up my arms and fall losing all control
Every dream inside my soul
When you kiss me on that midnight street
Sweep me off my feet
Singin' ain't this life so sweet?
This years love had better last
This years love had better last
Cuz' whose to worry if our hearts get torn
When that hurt gets thrown
Don't you notice life goes on
Won't you kiss me on that midnight street
Sweep me off my feet
Singin' ain't this life so sweet
This years love had better last.

~ David Gray ~



Studiedag både tisdag och onsdag denna vecka. Underbart skönt. Idag var jag på rättegång med några i min rättskunskapsgrupp. Misshandel var målet och det var rätt intressant fast ändå segt. Skönt att ha gjort det iaf, nu är det bara rapporten kvar.
Kvällen spenderades med Erica på Expresso House, som resten av linköpingsborna.. Träffade Cissi och Sandra där en stund! Mycket trevligt. Vid nio stängde fiket och jag och Erica knallade utåt i kylan efter en lång fika med mycket prat. Hemfärd med pappsen, jag körde. =).

Te och musik och tända ljus har underhållt resten av min kväll, lite telefonsamtal också.

Jag längtar till julen, till den speciella känslan av glögglukt och tända ljus. Snart är det advent och det känns underbart.



Jag lever fortfarande på Mexicoresan. Underbar tid med underbara personer. Jag känner mig starkare än någonsin.


Höstens magi.

Söndagkväll, en helg har åter passerat och jag sitter på sängen i mitt rum med rättskunskapsplugget som skjutits upp hela helgen, istället har jag hittat på mycket roligare saker!

I fredags morgon tog jag stora steget och klarade min uppkörning, jag har tagit körkort! Det känns underbart och när jag satt där i bilen och han säger att jag har klarat det, vilken känsla. Han går ur bilen för att hämta min körskolelärare, jag blir alldeles tårögd och sitter bara och ler. Jag har körkort, jag har körkort säger jag åter till mig själv, men jag förstod det inte. All press man har burit på, allt bara försvann. Detta var en otrolig början på min helg!

Jag spenderade dagen på stan med Milla och Kron. Kollade på balklänningar, så svårt men så kul!!
   Kvällen kom och jag åkte in till stan för att träffa cissi, vi begav oss till konsert & kongress där " Tiger Lou" skulle spela. Inte så bra konsert men jag hade en rolig kväll med min tjej och även grabbarna grus. Efter konserten var det tänkt med utgång men ett par trötta tjejer med skoproblem vandrade hem till Cissi där det blev åreplanering och te-mys. Sov över där och hade en mysig frukost på morgonen. Hem i blåsten och vila sig ett tag. Körde sedan för första gången utan övningskörningsskylten (långt ord..), pappa envisades dock om att åka med så jag har inte fått köra alldeles själv än, men det kommer snart! =) Min destination var Ica där det inhandlades lite råvaror till kvällen. Åkte sedan till stan där det blev matlagning och filmtittande med Fredrik. 
  Åkte hem på kvällen och denna dag har jag spenderat på stan med Alma, mysfika och shopping! Shoppingen resulterade i:
- En kavaj
- En svart skjorta
- En svart större väska. 

Hittade även en skidjacka på intersport som troligen ska inhandlas imorgon! :) Underbar dag med Alma, saknat våra träffar. Fredrik kom sedan och var smakråd på intersport sedan gick vi upp till honom ett tag. Lite fotbollstittande med honom och Malm sedan hem för plugg. 

Rolig och händelserik helg! Nu väntar en ny vecka, vi får se vad den har att erbjuda! ;)

PUSS
 

Mexico

Ojoj, vilken resa! Det har varit otroligt, massor minnen som man alltid kommer bära med sig. Jag har haft riktigt kul med några av de bästa! Vi var en vecka i Tonatico, en dag + natt i Mexico city, och sist men inte minst en vecka i Acapulco!!
Vi har gjort så mycket så går inte att skriva allt. Vi har varit på många mexicanska fester, ätit massor, druckit rätt mycket öl - Jag som inte är största fanet till öl har börjat tycka om det nu. Corona med lime och salt! Inte illa ;).
Tjurrodeo, grottor, vattenfall, vackra badplatser, pyramider och mycket mer.

Jag har lärt mig mycket mer spanska och förstår mycket, inte lika bra på att göra mig lika förstodd i allt men men kan inte få allt på två veckor va ;).

Det har varit fantastiskt allting och jag kommer minnas detta hela livet.

Har inte så många bilder än men här kommer några iaf.




I am inlove.

RSS 2.0