I don't know where you are today.



Klockan tickar så detta inlägg blir inte speciellt långt känner jag. Musiken spelas som vanligt och jag försöker få ner vad jag vill få sagt, går sådär känner jag. Hade tänkte dra igenom lite över vad helgen har innehållit men kände inte för att bara rabbla upp massor detaljer. Helgen har varit bra, börjades redan i torsdag med förfest hos hemkommna Love & co sedan Platens. Skola på fredagen, myslunch med Karro. Väldigt uppskattat, jag var lagom sliten från gårdagen men jag hade supertrevligt som alltid med denna tjej. 
  Fredagen bestod av nollning och 55an, lördag jobb, hem snabbt och sedan iväg mot Staden vår. Träffade tjejerna på Yogi, åt väldigt god mat. Knallade hem till Almizz, förfest sedan Platå. Hem med sista bussen, upp halv åtta för att sedan jobba hela dagen. Nu sitter jag här, lagom trött och sliten men helgen har varit mkt bra! Jag har haft väldigt kul med mina vänner och träffat mkt trevligt folk ute :). Tack!

Nu väntar en ny vecka och jag ser fram emot den, lite nervös för vissa saker, men det ska nog gå bra ska ni se ;D



The Fantastic Four <3



You said you needed time, and you had time.


Tiden går och dagar passerar' Helgen har kommit och jag spenderar den på Dahlberg's.
Igår var det nollning för nya Katedralarna, klass Nv0c är mina småttingar som ska välkomnas in i gemenskapen på Stadens Diamant. Än så länge har det varit lyckat, de har följt instruktioner och klassen börjar få lite sammanhållning tycker jag :). Mission accomplished!
  Efter vistelsen i vallabackarna med lek och "saft och bulle" gick vi i ett tåg ner mot stan. Skrek och hojtades, katedralsången var en stor favorit. 
När småttingarna drog sig ner mot Stångebro slog jag mig ner på 55an. Träffade många vänner och trots att jag var en trött Sanna med skoskav höll jag humöret uppe. Cissi och jag gick sedan till busshållplatsen vid ett, hon vandrade hemåt och jag satte mig på 13 för destinationen Malmslätt. En varmdusch och en skön säng väntade :).
 Idag har jag varit extremt trött, hostan är tillbaks och det känns sådär. Efter jobbet blev det därför en hemmakväll denna afton. Behövligt efter en lång dag.

Veckan som varit har varit bra. Nu är man tillbaks vid skolbänken, schemat är skönt så det känns okej ändå :). Roligt att träffa alla vänner igen! Ser fram emot ett roligt år!

Tänkte dra nån jämförelse med att livet är si och så men sen kom jag på att vad tusan vet jag om det. Jag har levt 18 år av mitt liv, många erfarenheter har man samlat på sig och man tror sig veta väldigt mycket men vad vet jag. Jag har ingen aning om hur mitt liv ser ut om 10 år, jag har ingen aning om hur mitt liv ser ut om två år ens. Det året som har varit skulle jag aldrig förutspått, så mycket har ändrats från ett år tillbaka. Så mycket har hänt, men ändå så är det sig likt. Jag går fortfarande i Katedrals korridorer och bor i samma hus. Jag är den jag var för ett år sen men ändå inte, det här året har varit så omfattande att det vore konstigt om man inte var ett dugg påverkad av det. Jag älskar mina vänner, jag känner mig trygg med de vänner jag har och jag känner mig trygg i vem jag är, vem jag vill vara. Nu väntar ett nytt år, och jag kan inte förutspå hur det kommer sluta. Det finns saker som håller mig kvar, men så mkt som rör mig framåt. Det jag vet om detta år är att jag ska till Mexico, jag ska dansa bal, ha och gå på studentmiddagar och ha det bästa året !

Nu vill jag bara bli helt frisk, komma igång med dansen, gym och allt! 



Jag är redo.

Livet har sina vilovägar.

Känslorna går upp och ner, jag försöker inte att oroa mig för jag känner att allt kommer bli bra. Jag tillåter inget annat.

Veckan som gått har varit händelserik, känslomässigt som fysiskt.  Jag var i Sthlm med Macke, Kalle och Emelie ons-tors. Vi tog bilen upp och bodde på Emelies fasters hotell mitt i centrala Stockholm. Shopping, Grönan och många skratt! Tack för de dagarna! Det behövdes kan jag lova. 
   Sara är nu på andra sidan Atlanten och jag saknar henne redan, men jag vet att hon kommer få det bra där vilket lugnar mitt sinne.

I fredags bröt jag min sjukdomstid, orkade inte vänta på att hostan ska försvinna utan gav mig ut i spåret och löpte. Det var det bästa jag kunde göra, längesen jag kände sån frihet. Jäkligt jobbigt var det såklart med tanke på att jag inte kunnat träna på flera veckor men jag är tillbaks igen, nu kör vi! Ikväll blir det fotbollsträning för första gången på väääldigt länge. Ska bli riktigt kul!
Efter löprundan blev det att följa med mamma och handla, laga mat och sedan dra in till stan och träffa Cissi. Blev en riktigt trevlig kväll på 55an. Det var mycket folk man kände ute så det var kul!
  På lördagen var det att jobba, kul att vara tillbaks på fiket =).
Kvällen blev det Storan med Daniel, Jesper och Marcus N. Riktigt trevligt ! Sen kom även Anna. =).
   Träffade Åsa och Erica varav Åsa kom med roliga nyheter! Så glad för din skull :D

Efter ett tag när vi stått där ett bra tag tröttnade jag och Jesper på att vänta så vi gick före till 55an. Där träffade jag mina underbara killar i klassen, hängde med den stor del av kvällen. Så som det brukar bli, killarna + Sanna. Längesen jag skrattade så mkt! Tack Macke :D

En riktigt lyckad kväll, träffade många av mina underbara vänner och jag blev faktiskt mer taggad för skolan efteråt. Det här året kommer bli det bästa och jag ska inte låta nått stå i min väg längre. Jag ska klara alla motgångar, jag ska stötta min familj och jag ska vara den bästa jag kan vara. Nu blir vi treor mina kära vänner, vi är äldst på vår kära Diamant och vi är redo för ett fantastiskt år tillsammans!   Bring it on.








Ge mig mössan nu förfan.



Bara ett inlägg.

Det var väldigt längesen jag skrev någonting här, och om jag skrev nånting var det mest en låttext. Jag har inte känt för att skriva nått.
  Sommaren går mot sitt slut nu, iaf sommarlovet. Det känns konstigt att man snart ska tillbaks till skolan, jag vet inte om jag är redo för det än. Jag måste få ordning på så mkt först, jag vill få ordning på mitt rum, jag vill ha nya kläder, nytt smink, ny väska, ny look.

Jag vill att du ska vara frisk, jag vill att allt ska vara bra. Väntan är den som skrämmer.
  VI hälsade på dig igår, sen skjutsade mamma mig direkt till Sara. Som jag skulle säga hejdå till.
Jag började nästan gråta på vägen ut till henne men kunde inte gråta när vi sa hejdå, det kändes inte verkligt, det känns inte verkligt! Jag kommer sakna henne så hemskt mycket! Jag vet att vi alltid kommer ha varandra, det är så det är, det tvekar jag inte på. Det kommer bara kännas så konstigt utan henne. Hon vet ALLT om mig och jag vet ALLT om henne. Vi är bästa vänner, det kan inget ändra på. Jag älskar dig Sara!

Jag lyssnar massor på David Gray just nu, han hälsar på mig i perioder. Nu har jag fått en period igen, älskar hans låtar.

Vi två.

Kärlek till dig.

RSS 2.0