Sunday.

  Lååång dag, jobbade nio till stängning. Blev tio timmar. Var siste man på caféet idag så fick låsa o fixa allt sådant.  Cyklade hem, lagade otroligt god mat ;) haha  - nöjd iaf. 
   Så otroligt trött nu, duschat o ska snart sova. Börjar jobba nio imorn igen.  Money yes thank you. ;)
 

Tråkigt att inte kunna följa med Sandra o Fellen igår på festen men hoppas ni hade kul girls ;). Saknar er!


Blir inget längre blogginlägg idag. 



                                                                                        Puss o hej, sov gott.

A hard days work.

"If I could turn back time
If I could find a way
I'd take back those words
That hurt you and you'd stay..
 
...If I could turn back time, if I could find a way
I'd take back those words that hurt you, and you'd stay
If I could reach the stars I'd give them all to you
Then you'd love me, love me like you used to do
If I could turn back time..."

Det är låten som just nu spelas på datorn. Jag ville hitta någon klassiker som man inte lyssnat på på länge och det fick bli den här. Cher är faktiskt rätt bra ju haha :)


Lördag idag då, tillbaks på jobbet. Jag sov väldigt dåligt i natt, kunde inte somna och sov sedan oroligt hela natten, drömde konstigt o ja bara allmänt konstig natt. Vakna vid halv nio av väckarklockan. Palla sig upp, käka frukost, fräscha upp sig någorlunda och sedan cykla till jobbet. Började jobba tio, det var full rulle redan direkt och slutade inte förren fyra- fem nångång. Jag fick ta hand om caféet och en grupp själv på morgonen, Jessica behövdes i Bageriet så jag var själv. Var lite hektiskt där ett tag för stora rummet fylldes fort med disk.. Men roligt att man kan få så mycket ansvar själv iaf :).

Dagen gick rätt fort ändå, skönt att veta att pengar kommer i slutet på månaden :) Alltid bra. Jag slutade kvart över sex och cyklade hem i regnet. Kom hem, var ensam hemma. SKÖNT. :)  Jag lagade mat, var rätt hungrig nu eftersom jag bara ätit lite gröt vid halv två. Blev bulgurfyllda paprikor i ugnen. Med rätt kryddor blev det mkt gott :).


Börjar jobba nio imorn så ska väl snart sova, hoppas på en bättre natts sömn än gårdagen.

Jag saknar alla mina vänner! <3   Snart ska vi träffas igen! Måste vi! <3


God natt och sov sött.


"How To Save A Life"

 

Step one you say we need to talk

He walks you say sit down it's just a talk

He smiles politely back at you

You stare politely right on through

Some sort of window to your right

As he goes left and you stay right

Between the lines of fear and blame

And you begin to wonder why you came

 

Where did I go wrong, I lost a friend

Somewhere along in the bitterness

And I would have stayed up with you all night

Had I known how to save a life

 

Let him know that you know best

Cause after all you do know best

Try to slip past his defense

Without granting innocence

Lay down a list of what is wrong

The things you've told him all along

And pray to God he hears you

And pray to God he hears you

 

Where did I go wrong, I lost a friend

Somewhere along in the bitterness

And I would have stayed up with you all night

Had I known how to save a life

 

As he begins to raise his voice

You lower yours and grant him one last choice

Drive until you lose the road

Or break with the ones you've followed

He will do one of two things

He will admit to everything

Or he'll say he's just not the same

And you'll begin to wonder why you came

 

Where did I go wrong, I lost a friend

Somewhere along in the bitterness

And I would have stayed up with you all night

Had I known how to save a life.



Den låten avslutar jag med för idag.   Take Care. :)


Bäckhult.

 

   Onsdagen började bra :), solen sken och jag fick några timmars solning på baksidan. Mysigt att bara ligga o glassa i en solstol ett par timmar. Väldigt längesen senast!

  Vid halv tre steg man in i duschen, fixa sig lite, laga mat och sedan kom Henke.  Trevligt att det blev av till slut, tog ju bara ett år nästan haha. "Shooting dogs" hette filmen, lite hemsk men speciell.

  Vid sex åkte han till sin träning och jag packa ihop mina grejer för att åka till landet med mamma o pappa. Vi kom iväg vid sju ungefär och en timma senare svänge bilen upp över kullen på bäckhult. Solen hade ännu inte gått ner så jag satte mig på kullen och kollade ut över vattnet. Pratade lite med födelsedagsbarnet själv i telefon, älskar dig tjejen! Saknar dig massor! 
   Kussen Cissi kom sedan med sina tre katter (maja, isak och östen) och hennes pojkvän (inom snar framtid även sambo). Trevligt att träffa kussen lite (utanför jobbet också).

   När klockan närmade sig halv tio bestämde jag mig för att ta en rask promendad, blev lite längre än jag tänkt men var underbart skönt. Gick, hoppa, sprang lite allt möjligt till vägen och tillbaks, var borta så pass länge att jag fick ett oroligt samtal från pappsen vid kvart över tio :P. Men det är ju rätt långt till vägen, 7-8 kilometer fram och tillbaks. 7.2 tror jag. Underbart skönt var det iaf. Behövdes.

Torsdagen började tidigt, jag vakna vid 20 över 8 och satte genast på mig löparskorna och shortsen o tröjan och gav mig ut o sprang. Kämpigt men skönt det med. 5 km fick räcka, när jag tillslut kom tillbaks till kullen vid huset la jag mig på gräset och njöt av känslan av den rusande pulsen. Härlig känsla. Träningen avslutades med situps och armhävningar, inte lika många som tänkt dock.

Efter en efterlängtad frukost och ett rätt kallt dopp i sjön lade jag mig på sängen och läste. Längesen man bara kunde ligga och läsa utan att behöva stressa iväg till nånting. Jag försökte stänga alla andra tankar o bara vara, gick nästan. Känner mig väldigt utvilad nu iaf. :)  Jag hade min alldeles första övningsköring med pappa också, första gången bakom ratten och jag fyller 18 om 8 månader haha rätt illa men nångång måste vara första gången. Jag ska ta tag i detta nu och ringa en trafikantutbildning eller va tusan de heter och boka tid för den där kursen man måste gå med föräldrarna sina.  Min första bilkörning gick faktiskt rätt bra, inget motorstop och ingen krasch ;). Rätt stolt haha.

Idag vaknade jag av spöregnet, det verkligen öste ner och så fortsatte det under dagen. Ibland kom solen fram men efter bara några minuter kom åskan och nästa störtskur. Jag tillbringade därför dagen med boken och musik. Skönt det med faktiskt. :)
   Vi åkte hem vid fem tiden, efter att få åka tillbaka en bit och hämta min glömda mp3 i stugan, ops :P haha. Hade inte hunnit så långt iaf :D.
Kom hem kl 18 och jag rusa upp till den väldigt efterlängtade duschen, så skönt har det inte varit o duscha på länge. Haha då förstår ni att den var efterlängtad haha.  Sedan skyndade jag och mamma iväg till ikano för att titta in på carlings. Jag hade nämnligen hittat ett presentkort på 200 kr där när jag städade rummet i måndags och det gick ut idag haha :P. Köpte en kläningsliknade sak, eller långt linne snarare. Mörkgrå. Mkt fin :) enkel och jäkligt skön kan jag be att tala om ;).

   Nu ska jag gå ner och göra mig en kopp te, kan ni fatta att jag glömde teet hemma så jag har fått klara mig utan te i tre dagar :O. Det är ju typiskt att när man inte har nått te då är man som mest sugen på de! Så nu ska jag njuta ordentligt.

  Jobba imorn, börjar kl 10 - 18 sen blire platå med brudsen ;) Underbart kul. Inte lika kul o börja jobba nio dagen därpå men det ska allt gå ;).



Solnedgång på landet


Solnegången från kullen på landet.

Söndag, Måndag, Tisdag. :)

  Jag tänkte jag skulle uppdatera de senaste dagarna nu :), vi tar väl o börjar med söndagen.

Jag vaknade lite innan tio o tog det rätt lugnt, duscha o gjorde mig iordning för att sedan cykla till jobbet. Började jobba halv ett och jobbade till kvart i sju. Dagen var rätt lik de andra dagarna på caféet, fick besök av Strålis och hans kompis från Sthlm en stund på dagen dock :) trevligt trevligt.  Han var lika "rolig" som alltid men men :P. 
  Efter jag slutat var det att cykla foort hem. Lagade lite bulgursoppa och sedan var det att springa ner till garagen där Sandra o hennes mamma vänta med bilen. Vi fick skjuts in till stan där vi träffa Matilda och Felicia. Blev en mysig fika på Steve's. Mysig och ett bra avslut på veckan :). Tack tjejer. <3

Måndagen började för mig vid tjugo i tio nånting då jag vaknade. Jag låg o drog mig en stund i sängen, skönt att inte behöva cykla iväg till jobbet utan man kunde med gott samvete ligga kvar :). 
  Jag gick ganska snart upp ändå och gick ner och åt lite frukost.  Sedan var det städning som gällde, jag var mycket duktig faktiskt :). Rensa massor och städa mycket grundligt, hela övervåningen dammsugdes, mitt rum och toaletten dammades också och det blev mkt fint :).  Vid två var jag klar och duschade och så.  Tog de bara lugnt och senare på kvällen vid halv nio kom Sara hit! Vi gick upp till video och hyrde Save the last dance 2. Den va bra men inte som ettan för det var andra skådespelare men den va ändå bra!.
  Vi myste med fruktsallad och juice. Gottigottgott. 
När vi sedan skulle lägga oss kommer mamma o påminner om att extrasängen är i Sandras lägenhet i Uppsala. Ops, men bra då att vi inte köpt nån ny. Aja det blev att trixa med lite soffkuddar o grejer, blev rätt okej tror jag iaf.
    Vi sov länge på tisdagen (idag). Vi gick upp vid 12 nästan och gick ner o åt lite frukost. Vi var sedan mycket duktiga och gick långpromenad till mjärdevi, lämna in filmen och handla lite käk på ica. 
   När vi kom hem igen gjorde vi en god sallad :).
Klockan var då fem och jag kommer på att jag ska vara klar om en timma för att åka in med familjen till stan o käka ute. Blir att slänga sig in i duschen medans Sara sitter lite vid datorn.  Jag fixar o trixar o hon fixa lite med sin hemsida www.saras.2u.se  Kolla in!! 
  Vid 18 åkte vi in till stan jag mamma o pappa. Vi träffade Sandra där (Sofia jobbade tyvärr) och sedan kom även Birgit (min faster från USA) och farbror Ellert. Vi satte oss på gulan :).  
  Först så kom servitören in med välkomst drink, mkt god ;).
Jag åt grillad aburgine med potatis och sallad och limeyoghurt, låter inte lika gott här som det var. Godaste jag ätit på länge men det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag bara äter samma mat typ jämt eftersom jag blivit så kräsen :/. Men aja mkt gott var det iaf. De andra åt kötträtter men min såg faktiskt mkt godare ut xP.

Kom hem runt halv tio. Mätt och belåten efter en mkt skön dag. Tack Sara för en underbar kväll igår och dag idag! Precis vad jag behövde! 
Och tack mamma o pappa för den goda (o dyra) maten :). 

( jag måste bara få skryta lite om att jag faktiskt inte har stökat ner nått på mitt rum än, detta är mkt ovanligt för att vara mig så får se hur länge det håller, men lite stolt är jag! :P ) 



Puss & Kram

 

Saturday night.


  Det är lördagkväll, kl är halv tolv. Jag ligger i soffan i vardagsrummet med datorn i knät o nått dåligt på tven bakom. Msn är på men inte så många inne. Syrran har lagt sig så det är alldeles tyst här hemma. Jag tänkte skriva om hur trist det är men nu när jag tänker efter är det rätt skönt. 
  Jag har jobbat hela veckan, från i söndags. Jag valde rätt veckor och jobba i sommar iaf, regn regn och åter regn. Det har varit några dagar med sol, mycket skönt men jag har inte kunnat njuta av dem än riktigt. Jag har nu en dag kvar imorn, sen är jag ledig ett tag framöver. Lär väl bli lite mer jobb senare sen men just nu har jag inget fören tre dagar v. 31.

Sol måste de bli nu, jag vill bli brun! :D  Nu börjar träningen har jag bestämt, fyra veckor till skolan börjar (FYRA VECKOR DET ÄR JU INGENTING!)  men de ska iaf bli återladdningsveckor och träningsveckor. Den första ska spenderas på landet. :) Hoppas på bra väder bara!!


Det har varit skönt att jobba dessa veckor, man har inte hunnit tänka så mycket.  Just nu behöver jag bara tid och då är landet perfekta platsen. Löpning, solning, simning och annat bra. Åker på måndag eller tisdag tror jag, beror på vädret som sagt. :)


Ha de bra alla ni som betyder! <3

                                  

Västervik :)

  Jag måste ju berätta om västervik också, visfestivalen :). 

Åkte dit med tåget i fredags med Cissi, Fellen, Tilda, Norda och Anton. :) 
  Tåget var smockfullt, haha en satte sig tom under mellan min och dens som satt bakom mig stol. Visste inte att nån satt där, vände mig om o kolla ner o såg att en tjej satt inträngd där med sina väskor :S haha jaja såg lite roligt ut måste jag säga :P.   Många linköpingsbor var det där iaf, haha hälften av alla man såg kände man igen, både positivit o negativt.
   
Vi hittade slutligen en mysig kulle att slå upp tälten på, utsikten var mycket fin. Rätt folktomt runt omkring men det va mest skönt :).  Vädret var underbart, lite blåsigt bara men det kunde lätt överses.  Efter lite problem med tälten kom de upp och vi tog en en promenad ner mot stan för att hitta nån trevlig restaurang, Morella blev det. (ett återkommande hangout).
    Vi började sedan göra oss iordning för kvällen, men en del klagomål från den manliga delen av sällskapet. Girls have to be girls ;).  Förfestades sedan till musik och dricka inne i vårt tält. (Mitt, cissis, fellens och antons).  Mysigt!

Klipporna vid havet var det sedan och efter ett tag drog vi in mot hamnen. Träffade mkt trevligt folk bland annat Emma, Sofia, Emmy, Anton, Strål m.fl.  Kul kväll!

Lördagen toppade fredagen, underbart mysigt i solen. Walkning the streets of Västervik. Solning i parken. Beachvolleboll vid stranden vid klipporna, Sol =).   Underbart god sallad på Morella.

Tåget hem tog jag själv kl sex på lördag kväll, lite trist. Hade gärna stannat och festat med er! Plikten kallade dock och det var bara att palla sig till jobbet på söndag morgon. Anything for money. Men Jag trivs på jobbet, jobbigt känns i kroppen att man jobbar men är ändå mkt tacksam för att jag har ett så bra jobb. :)

Jobbar förfullt nu, hade sprängande huvudvärk idag så var rätt jobbigt men hoppas det är bättre imorn för då blir det lång o stressig dag! Musikunderhållning och en grupp på femtio pers på kvällen :/ jobbar till halv nio. Ledig torsdag iaf så det är skönt! Heldag med Cissi!  <3 


Puss och hej, nu börjar ögonen värka. see ya later. =)
 

Cissis land <3

Inte skrivit här på ett tag, ursäktar!  Jag måste börja med att berätta om helgen som tillbringades på Cissis land med Cissi, Sara och Amelia! <3 

Halv tio på fredagen kom Sara hit och vi begav oss på cykel mot mjärdevi där vi mötte Cissi och Amelia. Cyklingen mot Fjälla, 3 mil utanför Lkpg, tog sin början. ;)   Vädret var underbart, soligt och varmt. Skönt o känna solen mot huden igen efter så lång tid med bara regn.  Efter den långa cykelturen var det mycket skönt att komma fram till det mycket fina huset med den mycket sköna soffan. Haha somna en stund där lite senare på dagen :P.
   Efter vi gjort oss lite hemmastada så gick vi ner o bada, molnen hade börjat komma då men efter en stunds velande kom vi slutligen i vattnet, Jag o Sara var först ;). 
  Vi hann precis in i huset igen när regnet börjar ösa ner, så mkt för den soliga helg som var tänkt. Men trots regn så var helgen oerhört mysig och mkt välbehövlig!
    Vi lagade god mat, spela kort, drack te, upplevde ett mkt spännande midnattsäventyr med ett kvällsdop (Bara jag och Cissi som bada dock, modiga är vi! ).  Underbar helg med underbara människor. <3

   Lördagen började med att jag gick upp vid tio, de andra sussa så gott så jag hade inte hjärta att väcka sötnosarna. Jag började istället med fruktsalladen till frukosten och fixa lite o så :).  Vid halv ett var alla uppe och frukosten med fruktsallad och yoghurt var efterlängtad och mkt god om jag får säga de själv ;).

Vi cyklade hem vid fem, i ösregn men det var mest komiskt.  Haha roligt avslut faktiskt på den sköna helgen <3. Älskar er tjejer! Tack Cissi för att vi fick va på ditt land, älskar dig massor gumman! <3 Du åker snart och det känns verkligen jätte tråkigt, jag vet att du kommer få ett underbart år och jag är mkt glad för din skull! Du gör det som alla vill göra. det man snackar om men aldrig gör! Det är något som du kommer bära med dig hela ditt liv och vi andra kommer stå avundsjuka och imponerade över att du gör de! Du är finast och du kommer bli så oerhört saknad, Du har blivit en mkt bra vän ! Jag kommer verkligen sakna dig!  Men tro inte att du slipper mig för mail kommer komma vettu ;).


image8



Nästa sommar drar vi till värmen <3

Landet !! :P

  Nu bär det av till Cissis land ! :D Berättar mer imorn ;)  cykla dit nu, 3 mil, gud va bra vi är ;). 

see ya soon. :)

Varför ?

 
Jag vet inte vad jag känner, vet bara att jag saknar dig.  Jag mår dåligt av det här, förväntningarna som jag byggde upp, känslorna du väckte går inte att släcka så lätt. Du visade mig den underbara personen, du kan inte bara gömma den nu. Jag vet att det är försent. Finns inget jag kan göra.
    Jag förstår bara inte, för några veckor sen mådde jag bra, trodde du inte att du betydde mer än vän för mig.  Men Saknaden är jobbig, faktan om att du aldrig kommer bli min är större.  
  Jag känner mig vilsen, kan inte glömma dig. Vi skulle aldrig kunna bli vi två, omöjligt jag vet men det gör det inte mindre svårt. 
  Hjälper inte mycket men skönt att veta att vår vänskap är kvar iaf. Kommer alltid betyda mkt för mig, även om den kanske inte gör det för dig
.

  Sommaren är här och jag får försöka hitta mig själv på nått vis, fokusera på det! Jag ska bli stark, mitt hjärta klarar inte av mer bultar på ett tag. Jag ska klara det här.

 Vänta bara, jag kommer tillbaks. Då som en starkare och bättre person. 


Tack mina vänner och familj, kära syster!  Er kärlek gör att jag nästan tror på att de finns nån inom mig som är värd att klara det här. Jag har mina nedgångar men ni lyfter upp mig varje gång! Tack för att ni finns och står ut med mig! <3 Älskar er.
        
  
  image6

Jag fortsätter söka.

Regn.




Blev en sen natt igår, somna vid kvart i tre kanske. Klockan ringde kvart i nio för att gå upp och åka till jobbet. Jag var så trött så ringde syrran och snäll som hon är så kunde hon jobba för mig idag! Jag jobbade en av hennes dagar förra veckan så nu är vi kvitt :).  Tack!  

 Skönt att bara ligga o vila upp sig på soffan, ska snart duscha o sen kanske packa o fixa lite för imorn ;).  Jag väntar även på ett samtal från jobbet där de ska säga om jag måste komma in o jobba de två sista timmarna i mitt pass, syrran kunde bara jobba till halv fyra, jag skulle jobbat till 18.  Får se!

Ska iaf till stan ikväll ;).


   Nu väntar duschen :)  Pusss Pusss. image5


Saknar dig Alma <3

Dahlbergs Café.

  Jobbet går bra, jobbat sen i lördags nu.  Jobbigt men roligt också. :)

  Cissi kom förbi idag o köpte glass =) Mkt trevligt! Tack gumman!

   Imorn så är det sista dagen på jobbet för denna vecka, eller typ ska tillbaks på söndag men jag är iaf ledig två dagar ;). Cissis land väntar :D gud va kul!

  I dag fyller min underbara älskling 17 år! Sara du är finast!  Imorn ska du firas men jag tänker inte avslöja nått här :P  Efter imorn isf ;).


Nu är det sovdags :)


 Puss på er alla.
image7



 Grattis Sara <3 Älskar dig massor!

Dansläger :)

Förra veckan var det dans som gällde för fullt ;D. Varje kväll 20-21.30 var det hård dansträning på folkuniversitetet. Jag o Cissi klaga lite under styrkan där ibland men vi klarade det, Uppvisningen på Saga teatern var i fredags och gick hyfsat ändå. Roligt var det iaf :).  Jag hade lite panik innan för försök lära er en avancerad koreografi på fem minuter på fyra dar, inte så lätt som man tror. 

   Underbar vecka med dig Cissi, Vi kämpade o Kämpade och vi klarade det tillslut <3.

I lördags började jag mina jobbveckor, Jobbat varje dag från i lördags o jobbar till o med torsdag. Sen är jag ledig fredag o lördag och det ska firas med en övernattning på Cissis land :D. Ska bli så himla kul! Längtar massssor! Vi ska cykla dit, 3 mil ungefär ;).   Gud va kul!  Cyklar dit på fredag o är där till lördag :).

På söndag är det åter till jobbet.


Sommarlov, sluuuta regna då!

Vad seg jag är!

Nej så här får jag ju inte hålla på, inte skrivit på evigheter!  Vad har hänt, hm, skolavslutning - underbart kul kväll! :) NU är det sommarlov! Två veckor har redan gått, får lite panik!

Jag börjar nu mina arbetsveckor, så från o med nu i tre veckor så hittar man mig i gamla linköping. 

I helgen ska vi till Cissis land, gud så kul de ska bli! Längtar! Vi ska cykla dit ;)
Jag, Cissi, o kanske sara o amelia o kanske sandra :D. Längtar! (L)


Uppdatering om danslägret i veckan kommer ;) Hade underbart kul med dig cissi (L) Love you!

RSS 2.0