Take my lips.



Jag vill ha vår, och jag vill ha den nu. Denna bild påminner mig om förra våren, om en sån där typiskt varm vår och tidig sommardag.


Ferras - Take my lips.


I can't describe accurately how I feel inside
I know I just met you the other night
But I've never felt anything that just felt so right
I want you to -


Take my lips and make them yours
Take my vision and let my heart soar
‘Cause I've never felt like this before
So won't you
Take my lips and make them yours

I can feel your body next to mine
Every time I close my eyes
Every time I feel your breath on my skin
I can't wait to be with you again and again
So would you -


Take my lips and make them yours
Take my vision and let my heart soar
‘Cause I've never felt like this before
So won't you
Take my lips and make them yours

And baby I, oh, I want to take your body
Your body so close to mine
And I, oh, I want to take your body
And make love that lasts for all time
For all time

And you know I want to make sweet love
Wanna make sweet love to you baby
So would you - 


Take my lips and make them yours
Baby take my vision
I want my to heart to soar
Because I've never felt like this before
So take my lips and make them yours

Come on now, hey, say will you
Take my lips and make them yours

Burning through my darkest nights.

En vecka har passerat. ojoj vad mycket man har gjort.

I torsdags gick jag på stan med Ertz efter skolan - t-shirts letande, mat och te. Jag drog mig sedan till feelgood där jag mötte cissi och vi körde hårt med bodycombat och core. Duscha och bli upphämtad av Daniel. Hem till honom, god mat och te och vänneravsnitt-marathon.
Lägga sig tidigt för kl 6 ringde klockan dagen därpå, ojoj vad svårt det var att ta sig upp men tillslut satt vi där på cykeln mot feelgood. Kvart i sju började passet - bodypump. En timme av styrketräning. Dusch och sen kom höjdpunkten. Vi gick till Scandic och åt frukostbuffé. 110 spänn men gud så gott !!
Fredagen började bra och fortsatte likadant. Träffade Milla och Nina på steve's senare, diskutera vår studentskiva.
Gick sedan till EH där Cissi befann sig med Alma och Sandra. Blev en ganska lång fika följt av en sväng på stan med Cissi.
Hem till Fredrik, fick vänta på honom själv ett tag men han kom slutligen hem och vi laga lite mat och sedan var det biotajm ;). Yesman. Mycket bra film förövrigt.
Sov hos honom och tidigt ringde klockan, halv nio. Bara att palla sig upp, jag skulle till jobbet och han till fotbollsträning. Snäll som han är fick jag skjuts till Gamla Linköping.
Jag skulle börja 10 men var där halv tio men det var tur för det var mycket att göra så det var bara att hoppa in i det. Jobbade hela dagen. Fick besök av både föräldrar som snällt kom med lunch åt mig och Fredrik och Ertz.

Kom hem vid 18 och sen var det bara att ladda om, äta lite och duscha sen ta bussen in till stan där jag träffade Cissi och Hanna och senare Daniel och Jesper. Vi skulle på förfest hos Anton, jag och daniel gick förbi hemköp på vägen och köpte lite läsk medan de andra gick direkt till Anton. Lite letande senare och vi anlände :). Alla killar var där. Underbart att träffa alla. Oskar, Anton, skeek. Love och Linus saknades ju men det var en lätt värd kväll. Anna, Martina och Tina kom senare och en mycket bra kväll tog sin början.
Vi begav oss till platens när småtimmarna kom. Träffade lite Åre-killar. Mycket dans och skratt.
Vid tre hittade jag min kille och vi gick hem till honom. Spenderade morgonen ( okej mer eftermiddagen ) hos honom och sedan blev det att åka hem, äta och sedan åka in till stan igen. Träffa Cissi, vi försökte oss på ett träningspass men vi var lite för trötta så vi gav snabbt upp och satte oss på steve's istället. Mysig fika sedan bio. "I taket lyser stjärnorna".

Mysig kväll som mycket skönt avslutades i min alldeles egna säng.

I torsdags fick jag en liten överraskning av Emma i skolan. När vi kom dit på morgonen var engelska lektionen inställd så vi myste och firade alla hjärtans dag ( lite i förskott ) i skolans cafeteria.



Jag åt en halv, stort steg för mig, låter löjligt jag vet men ni som känner mig vet hur jag är ;).

Happy valentines Day.  Jag hoppas alla fick en underbar dag.

breath

Du gör mig lycklig, du ger mig kraft och din kärlek är allt jag behöver. Du har gett mig den ultimata gåvan, gåvan av att veta vad kärlek är och möjlighet att få uppleva den tillsammans med dig.


Helgen har gått fort men den har varit den bästa på länge. Fredagen kom och päronen åkte med packad bil och släp till Helsingborg över helgen. Efter ett träningspass på eftermiddagen åkte jag hemåt och städade lite innan mina gäster kom. Det var mexicoreunion på planeringen. Jag, Daniel, Camilla och Jesper lagade goda enchilladas och hade en myskväll. Saknat att bara umgås vi. Mexico var längesen nu men minnena är fortfarande lika starka. Den perfekta resan.
Lördagen spenderades först i fotbollshallen i ryd där jag kollade på Fredrik när han spelade. Det var roligt att komma tillbaks till hallen, sitta och kolla på de duktiga fotbollspelarna. Jag saknade fotbollen väldigt mycket i det läget, att bara få ta på sig fotbollsskorna och springa ut på planen gjorde att pirrade i benen efter längtan. Men trots det så är jag nöjd med mitt beslut att sluta med fotbollen. Åtminstone nu. Det känns tufft och jag kommer sakna det ännu mer när våren kommer. Men jag har inte tiden, dansen börjar nu, balträningar är igång, jobb framöver, gymmet, vänner och skola. Fotbollen går inte ihop med det schemat och jag antar att jag måste helt börja acceptera det nu. 
  Efter några timmar på läktaren cyklade jag åter mot malmslätt och ica. Det handlades mat till kvällen och efter en lite vinglig färd hem fixades det för fullt.
Lite tända ljus och en ugn som pep senare var maten klar och Fredrik kom. Finklädd med rosor i hand :).
En underbar kväll, helt och hållet!
Söndag betydde balträning och lite plugg sen åkte jag hem till killen nr 1 och såg på beck.

Nu är det ny vecka. Höjdpunkten är att dansen börjar idag!! Ska åka in om lite mindre än två timmar. Ska bli fantastiskt.

Pussshej från mig.



Åre 08/09

Everywhere I'm looking now, I'm surrounded by your embrace.

Uppe med tuppen denna söndag, nja okej tuppen gal ett par timmar innan min uppgång men klockan ställd på åtta och uppgång halv nio tycker jag är starkt på en söndag. Veckans vilodag enligt herren själv. Jaja, jag försöker hitta ursäkter till att inte göra vad det är jag måste göra, vilodag hah. Det var längesen söndagar var vilodagar för mig. Antingen är det jobb, plugg eller träning. Sällan man bara får sova då.
Så vad är då anledningen till dagens tidiga uppgång, jo mitt PA arbete så klart. Det går framåt, jag skriver på och det känns inte helt hopplöst längre. Vet hur jag ska skriva ungefär men det tar tid att få det ner på pappret. Speciellt då det finns så mycket roligare saker att roa sig med. Det jag kommit fram till är dock att jag gör hellre klart det så fort som möjigt så att jag sedan kan hitta på roligare saker. Vill hinna med att träna idag innan jag ska till Fredrik ikväll, vilket kommer bli dagens höjdpunkt.

NU ska jag fortsätta skriva..




Laddad innan Chris Brown förra helgen.

RSS 2.0