See me and not the mistakes I been making.

                                             


Flitig har man varit framför böckerna, och om man inte räknar powernapen, och one tree hill.. och matlagningen.. Annars har jag suttit framför kemiboken idag över försökt nöta in alla fakta till provet imorn. Nu känner jag att det får vara nog, liten snabb uppdatering på bloggen, borstning av tänderna och sedan bege sig till sängen, läsa igenom anteckningarna en sista gång sen är det sovdags!

Tisdag, veckan rör sig framåt. Igår efter skolan gick jag och milla till stora biblioteket, tänkte få lite kemi gjord med träffade Marcus och Stefan där som satt och kämpade med sin matte, vi slog oss ner och fick väl inte så jättemkt kemi gjord direkt. De vandrade vidare och jag och milla kämpade på ett tag till. Vidare till Läkarhuset för vaccination, milla hade turen att redan blivit vaccinerad mot hepatit A och B tidigare så det var bara jag som fick genomlida sprutan. Jag ska dit en gång till precis innan vi åker, bara 3,5 veckor kvar nu!! Sen blir det Mexico !
   Jag känner mig så sjukt laddad inför den resan, det kommer bli underbart! Jag måste dock börja leta lite sommarkläder, jag vet, fel säsong men känner på mig att höstjackan inte passar så bra på stranden i mexico, men bara en känsla där..
   Efter en bussfärd hem, lite mat och snabb återhämtning blev det bussen åter in till stan för kvällen danspass! Ansträngade, utmanande, och underbart. Jag kämpar på, jag ska sätta det här, finns inget annat. Kämpa på. :)

Imorgon är det kemiprov på morgonen, långt hål som kommer fyllas av PA arbete, mkt att göra där. Det är projektveckan nästa vecka och vi har en hel del kvar att fixa, jag måste få till skrivandet i min loggbok bland annat. Jag är inte så effektiv på den fronten..
  Lite engelska plugg för seminariet vi har i engelska c efter lunch, sen slutar man halv tre. Övertalat pappa att komma med bilen då så att vi kan övningsköra.
  Kvällen väntar med Dansen med emma!

Veckan lugnar sedan ner sig med lite mindre lektioner och en skönare helg!

Jag måste också tillägga att det är en stor dag på Torsdag! Då fyller Karro 19 år! Grattis gumman <3



Happy Birthday 2/10.

Huvudet snurrar.

Om och om igen tappar jag mig själv, skärp till dig säger jag men jag vill inte höra på. Grubblar fram och tillbaka men stampar på samma ställe. Samma sak har det varit de senaste åren, alltid är det samma sak men i olika former. Tankarna smyger sig på och man försöker skydda sig genom att krypa längre in under täcket. Den läkningen är dock bara tillfällig. Jag känner kylan utanför smyger sig närmare, tryggheten går ut och stänger dörren bakom sig. Jag ser den försvinna upp bakom hörnet. Tomheten är det som finns kvar och letar fortfarande efter ett sätt att fylla den. Så som jag har försökt senaste åren, vissa stunder och vissa perioder har jag lyckats, vissa stunder mindre bra. Det är detta som kallas att växa upp? Mogna, hitta sig själv i vimlet.. Ja jag antar det, vägen är ibland spännande, läskig, underhållande eller bara problematisk. Jag lär känna mig själv antar jag, försöker hitta alla gömda vrår och stängda lådor. Alltid är det nått som saknas, alltid är det nått man kämpar för, det måste vara så. Ibland vill man glömma alla måsten, alla mål, allt och bara vara, släppa tvånget och stressen, släppa allt och försvinna ett tag. Men det går inte att gömma sig från sig själv, se sig själv i vitögat och skaka om en och säga till en att skärpa sig. Säga till en att andas och hålla om en en stund.

  

Sometimes you need to stop, take a breath and start over.

Om du har ont, har jag ont.

Idag snurrar huvudet, ajaj gårdagen blev lite hårdare än tänkt. Vi börjar från början helt enkelt.

Skolan slutade 10.10, vilket gjorde att jag hade tid att gå till feelgood. Körde på hårt och körde en mil på crosstrainern, på 50 min. Så hastigheten var hög ! Styrka och lång stretch, dusch och bastu.
  Lunch med Li på ciocolata. Väldigt längesen man träffade henne, så det var riktigt trevligt ! Bussen hem och blev att slappa lite hemma, städa en del. Fick sällskap av Calle vid åtta, hyrde film och bartendern fixade drinkarna. Blev krök, film och mkt prat. Tog bussen in till stan, lite i dimman var vi båda två när vi kom in och där fortsatte kvällen. Tog sista bussen hem, där vi träffade på Emelie från min gamla klass. Trevlig hemfärd. Efterfesten blev kort och man somna väldigt fort, mådde desto sämre idag.. För att sammanfatta kvällen var den väldigt rörig, men hade riktigt kul.
   Idag har jag varit hemma, tagit det väldigt lugnt, inte gjort nått vettigt. Jo jag lagade maten till päronen mina, annars har jag bara vandrat omkring. Calle kom så lämna vi tillbaks filmen sen åkte han till mormodern och morfadern. 
 
Kvällen blev hemmakväll för min del, det är lönehelg och väldigt mycket folk ute så hade velat gå ut men känner inte att jag har orken. Får ta igen det snart. Morgondagen väntar med plugg, plugg, plugg, träna och träffa Fredrik på kvällen.
 Ny vecka väntar därefter men det tar vi då. Nu njuter vi av ledigheten och tar vara på det!

Njut av denna lördagkväll och en skön söndag. Puss hej från mig.


Du är i mina tankar, du är i mitt hjärta. Jag vill bara hålla om dig och höra din röst. När du mår dåligt, mår jag dåligt, när du har ont, har jag ont. Min kärlek till dig blir bara starkare, för om det är något jag vet, så är det att vi har varandra. Inget kommer kunna förstöra vår vänskap. Du är min bästa vän och så kommer det alltid att vara.

ojojoj.

Två tjejer kommer gåendes i Katedralskolans korridorer, en sen eftermiddag. Skolan hade tömts på de flesta elever. De två vandrar neråt till 100-planet och möts där av många blickar, varför stirrar så många.. Tjejerna kollar ner på sig själva och på varandra och de inser - De har balklänningar på sig !
  Det var dags för Föreningskorttagning på Katedralskolan. Och som traditionen tydligt säger,
Balkommitéen = Balklänning / frack.
    Tiden går, tiden går och för att fördriva tiden spenderade jag och Emelie väntan på skolgården. Ertz och hans kompis fredrik hade vägarna förbi och höll oss trevligt sällskap en stund innan de skulle vidare till Rydan och hjälpa stackarn att tvätta, sånt kan ju vara svårt för vissa ^^.  ( inte för att jag tvättar så ofta om jag ska vara helt ärlig.. )

Kortet togs och Martin och Arvid var så stiliga kavaljer. Jag är verkligen jätteglad över att vara med i balkommitéen, tillsammans med Emelie och killarna vet jag att det kommer bli ett grymt roligt år och balen kommer bli otrolig!
  Men inte att glömma, denna tjej är ju med i Skoltidningen, Kretteln med stort K. De fick lida lite idag eftersom jag skulle vara med på båda korten och hinna byta om emellan blev det att Kretteln hamnade sist bland föreningarna att fotas. Men de tappra tjejerna stod ut och vi fick vårat kort tillslut.
  Min kära moder hade under tiden gått på staden vår och kom tillbaks till skolan när vi var klara och körde hem till Malmslätt. Lite käk och lite matteplugg innan bussfärd mot dansen var dags.
  Streetdance fortsättning med Emma. Ajajaj, vad svårt och tufft. Jag känner mig lite ur balans men gick bättre i slutet av lektionen idag och det är bara att nöta tills det sitter. Kämpa på, det är tufft och slitit men jag ska kämpa och utvecklas. Jag måste jobba upp mig till nivån i gruppen, uppfyller den inte helt än känner jag men om jag gjorde det skulle det heller inte vara en utmanning. You´ll see..
Efter dansen fick jag skjuts hem av underbara Daniel. Du inspirerar på dansen, shit vad bra du är ! Otroligt verkligen !!


Bara för att du är så himla bra. One of the best !

Ser fram emot helgen som än så länge ser väldigt ljus ut :)

Imorgon blir det fika med Karro efter skolan och eventuell middag med Mexico-gänget. Underbart !

Don't worry.

Ny vecka, helgen har varit mycket bra. Gammelkil - Sangria med Daniel och Jesper - 55an - temys med Daniel och Jesper hos Jesper - Vakna, ta bussen hem - Cykla till Dahlbergs - Jobba till 18 - Hem duscha och vila upp sig - Göra sig iordning - Buss till stan - Kannberget, Love - Förfest - Platens - Sov hos Love - Hem - Äta - Spela fotbollsmatch - Duscha - slappa !

Måndagen började med en missad buss och en snabb cykling in till stan. Fysiklektion, lunch, hål och sedan föreningspresentation i aulan. Balkommitéen - informationsansvarig och ledamot och Kretteln - kassör.

Cykla till Malmslätt. Te och One tree hill.

Ikväll väntar dans med underbara personer. Förväntansfull !

Veckan som kommer innehåller lite blandade händelser. Lite prov och inlämningar i skolan, Ma E prov på torsdag. Men men mycket roligt händer också. Dans ikväll och på onsdag. Träning på feelgood resten av dagarna. På onsdag har vi föreningskorttagning, vilket betyder balklänning. Efter lite vel och tvek blir det slutligen syrrans klänning jag lånar. Skulle lånat Jennys röda klänning men känns så dumt att tvinga henne släpa den till skolan när jag har en här hemma som är riktigt fin. Så jag tackar syrran och klär mig i rosalila (?) Svårt att beskriva färgen.



Så här kommer man se ut på onsdag. Bilden är från i våras.

Go on girl.

Hösten är verkligen här nu, det är riktigt kallt ute och man huttrar hela tiden. Får bli att klä sig betydligt varmare nu. Tekoppen står självklart bredvid mig, utan te dessa kalla mörka kvällar skulle inte gå. Det är inte bara negativt med att hösten är här såklart, det är mysigt också. Jag längtar till alla myskvällar med te och film som man har framför sig. Vad jag längtar ännu mer till, så mycket att man nästan inte kan tänka på annat är Mexico. Det börjar närma sig nu och det ska bli så otroligt underbart! Att bara komma iväg från allt och bara ha det underbart i två veckor med de bästa personerna. Det kommer bli obeskrivligt underbart !

Det är tanken på att man kommer ligga på en strand inom kort som gör att man kan njuta lite mer av hösten, för att man vet att man har värme som kommer. Det som inte går lika bra är min pluggmotivation. Det är riktigt svårt att komma igång, vissa ämnen är lättare än andra men just nu känns det riktigt segt. Rättskunskapsprov på fredag som jag måste få bra på, ligger inte så bra i pluggplaneringen där. Ajaj, så det är det som väntar efter detta inlägg. Det och uppdatering i loggboken och lite overlook på engelskan tills imorn. Ja så här roligt har man när man studerar, men det är kul att lära sig, eller ?! 

Jag har börjat träna på feelgood nu, känns riktigt bra. Nu kör vi !
Dansen börjar imorgon också, ska dansa i samma grupp som Erica och Daniel. Kommer bli riktigt kul! Jag kommer dansa i två grupper denna termin, en på måndagar och en på onsdagar. Det plus feelgood kommer bli toppen ! Fotbollsskorna läggs på hyllan för ett tag..



Detta känns lovande.

I will remember you.

I will remember you
Will you remember me?
Don't let your life pass you by
Weep not for the memories

Remember the good times that we had?
I let them slip away from us when things got bad
How clearly I first saw you smilin' in the sun
Wanna feel your warmth upon me, I wanna be the one

I will remember you
Will you remember me?
Don't let your life pass you by
Weep not for the memories

I'm so tired but I can't sleep
Standin' on the edge of something much too deep
It's funny how we feel so much but we cannot say a word
We are screaming inside, but we can't be heard

But I will remember you
Will you remember me?
Don't let your life pass you by
Weep not for the memories

I'm so afraid to love you, but more afraid to loose
Clinging to a past that doesn't let me choose
Once there was a darkness, deep and endless night
You gave me everything you had, oh you gave me light

And I will remember you
Will you remember me?
Don't let your life pass you by
Weep not for the memories

And I will remember you
Will you remember me?
Don't let your life pass you by
Weep not for the memories
Weep not for the memories



Will you remember me, cause I will remember you..

Humöret går upp och ner och åt sidan.

Det finns egentligen ingenting som säger vad en blogg ska vara till, det finns många olika varianter. Modebloggar, politiska, debatterande, you name it. 
  I slutändan gäller det ändå att tänka på att allt man skriver på en blogg publiceras på nätet, där alla kan läsa det. Men det är ändå ingen som läser min blogg förutom dem jag känner säger många men det är inte det som är det viktigaste utan att alla kan läsa det om de vill. Skriv vad du vill, men du måste kunna stå för det till 110 procent, inte neka till det efteråt. Jag är ofta noga med hur mycket man avslöjar, hur mycket man ger av sig själv och säger om andra. Även om man själv kan tycka att det är okej att andra vet något om en kanske den personen som du skriver om har något emot det.
  Jag har haft väldigt mycket olika tankar senaste veckan. Humöret har verkligen pendlat enormt, ena stunden är jag lycklig och nöjd med livet, andra så är jag nerstämd och vill bara gömma mig en stund. Jag blir rädd ibland för mig själv, att jag glömmer bort allt som hänt, glömmer bort vad man har gått igenom och hamnar på samma plats som man började på istället för att röra sig framåt.
   Jag vill så gärna kunna kolla på mitt liv, på mig själv, och säga du är lycklig nu. Jag är inte där än. Jag har bra stunder, jag har dåliga stunder. Det gäller nu att hitta de där bra och hålla fast vid dem.
   Känslor är läskiga eftersom de är så svåra att kontrollera, jag gillar när jag har kontroll över vad som händer, samtidigt som jag älskar impulsiviteten. Problemet är att det är så lätt att göra fel val, ta fel väg och känna ett krossat hjärta. Jag söker, jag finner, jag satsar, nångång snart kanske..

Imorgon är det torsdag vilket betyder snart helg ! Morgondagen ska spenderas i skolan och sedan får jag äntligen lite kvalité-time med Emelie. 



Tycker om dig tjejen, du är bara för bra helt enkelt! Vi kommer ha många roliga stunder tillsammans det vet jag, vi har bara börjat! Det här året kommer bli det bästa! <3



Bästa vän.




En bild säger mer än tusen ord.

Sara, du är i mina tankar.



Vad händer nu?

Filmkväll med de bästa, Mexico gänget helt enkelt, ägde rum igår hemma hos mig. Underbart som alltid, mkt skratt och myspys. Jag var otroligt trött hela dagen, sovit dåligt, eller lagt sig sent? Vet inte vad jag kan skylla på där, somnade nästan på varje lektion under dagen och vilket resulterade i en dålig körlektion. Usch usch, många små missar, får det inte bli på uppkörningen som väntar. Men övningskörde med pappa idag, körde en bra bit och det gick mkt bra så ska inte stressa upp mig för mkt. Det får bli som det blir. Är ett tag kvar till uppkörningen så :). Hemligt när såklart!
   Idag hade jag sovmorgon, började halv tolv för att kemin var inställd. Hade en timme svenska, skolfotografering och en inställd engelska lektion så slutar vid ett. Very nice. Blev fika på expresso house, först var det jag, Milla och Daniel, sen hittade vi Sanne, Linda och Johan så vi parkerade oss i solen. Bolla lite idéer om trean, studentskivor, årsbok med mera. Kommer bli nice :). Träffade nästan hela maltagänget inne på expressohouse också, drog hem med bussen vid halv fyra. Slappade lite hemma och sedan blev det att dra ut med pappa och göra vägarna farliga ;). Gick upp till fotbollsträningen efteråt, eftersom jag har ont i halsen och hosta igeen som vanligt kunde jag ju inte själv delta. Surt. Ska försöka springa spåret imorgon iaf :).

Den här veckan är lite upp och ner, vet inte nånting just nu. Vill bara att helgen ska komma nu!

Nu ska jag sova, godnatt från mig.



Saknar Malta, saknar värmen, saknar friheten..

You sat next to me and said that everything would be alright.

Boken ligger framför mig, vill öppnas men jag har skjutit upp det länge nu. Ämnet är rättskunskap och jag ska läsa ett kap till morgondagen. Bäst att sätta igång nu. Ska bara skriva en liten truddilutt först.

Sara har ni varit ifrån mig tre veckor och det känns. Jag förstår det fortfarande inte riktigt, jag såg några kort på henne som hon lagt upp på hennes blogg igår. Då såg man att hon verkligen var där, på gården med hundarna bredvid sig och har börjat ett liv där. Jag är så glad för hennes skull, att hon får uppleva det här året och att hon äntligen får vara vid hästarna igen och bara få ett avbrott från linköpings-yran. Det jag inte förstår är väl att hon ska vara där så länge men jag vet att hon kommer klara det och jag vet att vårt band inte är nått som bryts så lätt! :) Jag saknar henne, mer än jag själv inser tror jag. Dagarna går och man vet att nått saknas, men jag vet att jag har det kvar, hon är bara ur syn ett tag.

Skolan börjar komma igång nu, det känns bra på ett sätt fast man inser att man måste satsa mer nu! Jag funderar starkt på om jag ska fortsätta ma E kursen eller inte, tveksam nu' men väntar ett tag till så får vi se.

Veckan väntar med skola, träning, övningskörning, fikastunder och promenader. Löparrunda imorn hoppas jag på :).

Puss och godnatt för mig.



Middagen på Yogi, ALMA firades med eld och kärlek.

RSS 2.0