Thoughts and things.


     Sista veckan innan lovet har snart kommit till sitt slut, torsdag kväll och det känns bra! 
Veckan startades med fysikprovet i tisdags (gick rätt bra ändå, hoppas jag), sen har jag haft det lite lugnare och vilat upp mig. Känns som veckan har varit otroligt låång och seg.
   Igår gick fikade jag med Almie, Amelia och Linna och sen kollade vi lite snabbt på stan. :) Avslutade dagen med en härlig men kall fotbollsträning. Väldigt roligt faktiskt! Saknat det.
Idag gick jag med på stan, med milla och daniel först sen blev det en sväng till steves, Pastasallad ;) mums. Då kom även Alma. :) Skratta sönder oss på steves åt det mesta sen en sväng på stan.
   Ikväll har jag bara tagit de lugnt. Pratat med Fredrik och bara slappat. Börjar få ont i halsen igen, vill inte bli sjuk inte nu!!


Lovet är här och det är såå skönt. Jag ska träna som faan. Underbart!! Jag ska träffa alla undebara vänner, Fredrik och bara göra det man vill!! En viss person fyller ju 18 också så blir att fira honom, STORT! :) Grattis babe!


Nu ska jag lägga mig, lite tidigare för en gång skull ;).

Pusseli. <3



image19


Tack för en underbar kväll.

Partykväll :)

 

    Partykväll var på planeringen, och partykväll blev det :).
   Kvällen börjades i lite stress hemma hos min syster, sedan en trevlig förfest på kretteln med Fia, Rydwik, Malm, Pjär, Jan, Daany och Atterfors.  :)  Vi drog oss mot Karro vid 20 över tio nånting. Lyckad fest med mycket trevligt folk. Träffa bland andra Anton, alltid lika trevligt, och senare kom Skeek och Yoggi. 
   Dansgolvet var populärt från min sida iaf, försökte få upp några personer (nämner inga namn), lyckades ibland och ibland var det inte lika lätt. ^^
     En rolig kväll :)  tåls att göras om ;D.                           Tack Karro! <3 Grattis gumman!


Rydwik skjutsade mig till syrran vid halv tre kanske, nja tre kanske de var. Väldigt skönt att få gå in i varma lägenheten i stan istället för att åka buss hem till malmslätt. Stackarn fick cykla till ekholmen men väljer man att cykla så får man skylla sig själv ;D haha. 

  Tog bussen hem vid 12. Har sedan dess försökt plugga fysik. Har väl inte varit jätte effektiv så ska gå ner nu igen o va lite fokuserad. Mamma o pappa var på landet hela dagen, skönt. Laga lite mat vid fem och haft hög musik :).  (huvudet klarade av det faktiskt, tack vara panodilen imorse kanske..)

                Nee nu blir det plugg till telefonen skulle ringa.. :)  

  Love and kisses, hoppas helgen har varit bra! Det är bara fem dagar kvar till lov nu :D yey.


http://trottsoldern.bilddagboken.se/


Friday night and saturday morning.

 
Åkte in med 213 som vanligt,  busshållplatsen var flyttad pga. ombyggnad så fick planera in noga de extra minuterna. Men jag hann :D yey.  Blev lite stolt över mig själv, kl 19 duscha jag, tvätta håret, sminka mig, torka håret, platta luggen m.m, hitta outfit, käka o sedan gå till bussen tio i åtta. Jag behövde inte ens springa till den :P. Om ni känner mig vet ni att det är inte ofta det händer. Så blev lite stolt. :) hehe.
      Bio :), the bourne ultimatum.  Brabra film :) mysigt!
Vandra sedan runt lite på stan och kom hem vid 12. Mysigt :).

"brrrrr",  halv åtta och väckarklockan ringde, på en LÖRDAG!  usch usch, men det var bara att palla sig upp. Jag och pappa skulle nämnligen på handledarutbildningen för övningskörning. 9-13 så kom hem precis. "Skolbänk" på en lördag, nejnej. Men nu är det gjort och vi ska äntligen komma igång :).
    Jag sitter hemma nu, ska plugga fysik var det tänkt. Sedan blir det laddning för kvällen :) Ska bli underbart kul!! 

                                            
     Hörs o ses.

                          

Music all around.



    Idag är det FREDAG om någon lyckats missa denna stora nyhet! Har prickat av ännu ett prov och har nu fysiken kvar, jobbiga två veckor and one to go.  Som Milla sa  "Vadå little swengelska is alltid nice.." 
       
          Som sagt, fredag!! Upp och hoppa livet ska jobba.. Uppbokad helg som tusan men den är varvad med roligheter och jobbigheter..  
 Sitter nu vid datorn (nehej, what a shocker!), musik spelas o det ska snart göras lite situps o liknande. Dusch, mat sen stan. The Bourne Ultimatium, nicenice :).



        School is bringing me down but the thoughts of us brings me up again. Can´t wait for the holiday to come!
image8

Be the best that you can be.

weekend.

  Änligen fredag imorn. Behöver det, tyvärr är det mkt plugg som gäller men mkt roligt också :).

  Bio imorn med Fredrik, handledarutbildning med pappa på lördag (morgon!) 9-13, plugg, fest :D, sova hos syrran, hem o plugga på söndag och måndag sen är det Fysik a- slutprov på tisdag. Tre timmar på morgon, jippi vad kul det ska bli!  Men nu ska jag tänka på de roliga sakerna istället :).




                          Trött på skolan, vill ha lovet nu!! Behöver lovet nu..



Ska plugga lite till på svenska litteratur provet som jag har imorn :( sen sova.

take care hunns :)  Pusspuss.



image6


  Sweet escape.

An ordinary day.



   Tillbaks i skolan igen efter en vecka av sjukdom. Mår mkt bättre nu :).
Skolan är jobbig som tusan just nu, mkt prov och mkt att ta in i alla ämnen. Avklarat fyra prov av sex nu iaf, tyvärr är det två av de största som är kvar. På fredag är det svenska litteratur, antiken, prov och på tisdag är det fysikprov - sluutprrov i fysik A :O panik... Mycket som snurrar i hjärnan nu.

På lördag ska jag och pappa finally gå på handledarutbildning för att få börja övningsköra, hah lite mer än 5 mån innan man fyller 18, bra jobbat Thunholms. :P Men men bättre sent än aldrig så att säga ;).
  På kvällen är det PARTY ;D. Karro har 18årsfest, underbart kul! Blir att förfesta med Fia och eventuellt några fler innan :). Röj!! :D
   Det håller mig igång den här veckan.

Två veckor till lovet, fight to the end!  Nej ska väl försöka plugga lite nu :S. 

   Love and kisses :)
Solnedgång på landet

Sometimes you just have to breath.



 Is there really noway to reach me? 


    Jag tror jag har svårt att släppa in nån, jag menar verkligen falla och hoppas att nån fångar en.  Rädslan för att bli fast, för att bli sårad, för att bli någon annan. Jag vet inte vad jag är rädd för igentligen.
   Jag är rädd för att förlora nån jag älskar, det är nog min största rädsla. Jag har flera gånger drömt om att nån i min familj dör, jag tror inte jag skulle klara av att förlora en syster eller en nära vän. Jag kan inte ens förstå hur jag skulle gå vidare. Sopa allt under mattan och bara låsas som ingenting?  
  Det är läskigt hur rädslan för något kan ta över en på nått sätt..

         Jag är lyckligt lottad, jag har min familj, mina vänner, dansen, fotbollen, katedral, jobbet. Jag har mkt att vara tacksam för.             Varför kan jag då inte släppa den tyngden jag bär? Den kommer och går, bra dagar, dåliga dagar.    
      Kanske är det en blandning av rädsla, osäkerhet, tvivel.  Jag vet inte men den kommer när jag minst anar det. 
 Jag menar inte att sitta o skriva om hur dåligt jag mår, för det gör jag inte! Jag trivs med mitt liv, det är bara en tyngd som jag tror de flesta bär på men inte säger högt. Jag tror alla har sina depressioner, vissa mer än andra. Men varför pratar man inte då om det? Varför ska man grubbla på sina tankar själv?
  Jag önskar att jag kunde släppa in nån och tro på den när den säger att den älskar mig, för mig. Kanske nån dag, kanske nån dag snart...

When music is a help to survival.



In the light of the sun, is there anyone? Oh it has begun...

Oh dear you look so lost, eyes are red and tears are shed,

This world you must've crossed... you said...


You don't know me, you don't even care,

You don't know me, you don't wear my chains...


Essential and appealed, carry all your thoughts across

An open field,

When flowers gaze at you... they're not the only ones who cry

When they see you

You said...


You don't know me, you don't even care,

You don't know me, you don't wear my chains...


She said I think I'll go to Boston...

I think I'll start a new life,

I think I'll start it over, where no one knows my name,

I'll get out of California, I'm tired of the weather,

I think I'll get a lover and fly em out to Spain...

I think I'll go to Boston,

I think that I'm just tired

I think I need a new town, to leave this all behind...

I think I need a sunrise, I'm tired of the sunset,

I hear it's nice in the Summer, some snow would be nice...

Boston... where no one knows my name...


image14

Without you my love, the darkness would be a reality.


RSS 2.0