Upp och ner.


  I fredags var det FEST hos daniel :D. En lyckad fest som vanligt med härligt folk, bra musik och bra drag! Tack Daniel!
     Kvällen börjades med en snabbvisit hemma o käka, sen bussen till lägenheten. Göra sig lite partyredo! Cykla sedan från vasa stan till drottninggatan där jag mötte Alma och Milla :). Traskade vidare mot hejdegården.
  När vi kom dit var det redan rätt mkt folk, bra musik o bra drag :). Trevligt! Jag började rätt lugnt, höll mig mestadels såklart på dansgolvet! Underbart! Lite singstar, lite våghals, lite blandat sådär.. 
   MKT skratt, (lite gråt) - jag hade roligt med mina kära som vanligt!!
Vid två ungefär blev det cykling igen, väääldigt kallt, denna gång mot ekholmen. Sov hos fredrik istället för i stan. Mysigt som alltid :).
 
 Ny dag, vakna halv tio av väckarklockan. Fredrik ska va hurtig som alltid och måste iväg på träning, de kör inte lite hårt med dem inte! Förstår inte hur de ska orka hela våren! Men i form lär de ju vara iaf. Längtar nu till att få komma igång ordentligt själv också. Saknar att verkligen känna mig på topp. Blir hårdträning nu efter Åre. (som jag ska till tis-sön förövrigt :D men 6 av världens underbaraste personer ! Milla, Daniel, Jonas, Eric, Hanna och Tina :D yeees!)
v.5 börjar jag. Då ska det tränas 5 dagar i veckan, inte jättehårt varje dag dock. Har fotbollen mån o onsdag sen blir det egen löp på tisdagar, powerwalking på torsdag och ett pass på lördagen. Dansen kommer även igång i februari :D. Funderar på att börja cykla till skolan snart med, är ju en mild vinter så borde funka redan nu ;). Sommarn 08 - närmar sig fortare än vad man tror! (fråga mig inte hur jag kommer hinna med skolan också men det lär nog gå..) 

Okej tillbaks till "nutid", lördag är ju inte nutid igentligen eftersom det är söndagkväll o klockan är 22.53 men det är onödiga detaljer. Iaf, lördag. Det är storm ute men jag drar på mig fredriks regnställ och cyklar mot staden och syrrans lägenhet. Efter en äventyrlig cykeltur och en punka senare får jag äntligen ställa mig i en varm dusch, dricka en kopp varmt te och mysa i tjocka strumpor och mysbyxor. Myser med lite tv, lite cosmopolitan, mängder te senare och sedan blir det att göra sig redo för en fikastund på staden. Drar mig mot steves där jag finner tjejerna redan (att jag var sen behövs ju knappast sägas men redan kan ju representera det) placerade vid ett bord i höga hugg med att bestämma utlandsresa till sommaren 08. Det verkar som det blir Malta :). 

Senare när några tjejer redan gått kom fredrik och jag sandra o alma var då ensamma kvar. Vi vandrade utåt och sandra gick mot bussen, alma mot kniv och gaffel där hon skulle spendera kvällen med sin mamma :). Jag o fredrik går o hyr en film och efter många men och krångel lyckas vi hitta en film. Breach tror jag den hette. Den var helt okej :). Det tar tid men vi bestämmer slutligen att äta på hakepi. Inte ofta man ser mig därinne, tror det var första gången jag ätit där. Blev kyckling o ris för min del. Glömde dock säga utan dressing så mådde lite illa efteråt såklart som alltid. Jag o mat, kräsen av val kan man väl säga men valet är inte mitt igentligen.

Vi gick sedan o köpte bröd till frukosten på priso. Maten "hemma" var rätt slut. Kommer sakna att bo i syrrans lägenhet, buhu. Var underbart! Tack syrran, en vecka var iaf ett smakprov :D ett underbart smakprov.

Blev filmmys och lite cold case på ettan med my sweet. Jag tycker om dig !
 
Idag har jag tagit det mkt lugnt först, sen städa jag lägenheten. Blev hämtad av mamma o pappa vid halv fyra, handla lite på ica och sedan gjort allt som jag inte skulla göra idag. Eller det är inte sant. Jag skulle göra två pajer till åre, jag har iaf gjort pajdegen än så länge. Jag har handlat ingredienserna också ;). Måste köpa nya skidglasögon imorn, kanske en mössa o en jacka. Träna och packa o laga pajerna. Jag slutar 16, grattis till mig! Tror inte jag kommer hinna. :P

Den här veckan kommer bli underbar! Ska inte tänka på massor skit utan bara njuta med er! <3




Everyting I can not be is everyting you should be and that is why I need you here.

.Vill inte.

 

   Varför ska det vara så svårt? Mår inte så bra just nu, eller den här veckan är rätt dålig i allmänhet. Det konstiga är att den borde vara toppen. Jag bor i min syrras lägenhet den här veckan, precis vid katedral så det är perfekt. En mysig kväll med fredrik i tisdags, helt okej dagar i skolan. Trots det så mår jag skit. Får panik på allt, skolan tar död på mig. Jag vet inte hur jag ska göra, frågan är om det verkligen är värt det man lägger ner på skolan om man ska må såhär! Jag vill inte längre, vill bara ha lov, vara med dem jag älskar, TRÄNA och må bra! Inte gå i skolan o bara bli ett rullande klot snart. usch. nejnejnej! TRÖTT på de hela, trött på mig själv!

Come Home.



Come Home - One Repubic

Hello world
Hope you're listening
Forgive me if I'm young
For speaking out of turn
There's someone I've been missing
I think that they could be
The better half of me
They're in their own place trying to make it right
But I'm tired of justifying
So i say you'll..

Come home
Come home
Cause I've been waiting for you
For so long
For so long
And right now there's a war between the vanities
But all i see is you and me
The fight for you is all I've ever known
So come home
Oooh

I get lost in the beauty
Of everything i see
The world ain't as half as bad
As they paint it to be
If all the sons
If all the daughters
Stopped to take it in
Well hopefully the hate subsides and the love can begin
It might start now..Yeahh
Well maybe I'm just dreaming out loud
Until then

Come home
Come home
Cause I've been waiting for you
For so long
For so long
And right now there's a war between the vanities
But all i see is you and me
The fight for you is all I've ever known
Ever known
So come home
Oooh

Everything i can't be
Is everything you should be
And that's why i need you here
Everything i can't be
Is everything you should be
And that's why i need you here
So hear this now

Come home
Come home
Cause I've been waiting for you
For so long
For so long
And right now there's a war between the vanities
But all i see is you and me
The fight for you is all I've ever known
Ever known
So come home
Come home

http://www.youtube.com/watch?v=kvA7Ej9N_5Y

RSS 2.0