Julmys

Helgen har varit underbar. Julstämningen har varit på topp med julmusik, glögg, mandlar, russin, pepparkakor, lussekatter, julbord och underbara personer.
  I fredags så blev jag upphämtad av Fredrik, Daniel, Oskar och Cissi så begav ni oss mot Malexander. Stannade för att käka och köpa mat i Boxholm och anlände till de mysiga stugorna precis vid vattnet runt åtta-tiden. Blev glögg, spel, charader, julmusik. En jättehärlig fredagkväll.
  Vi vaknade väldigt sent på lördagen så hoppade över frukosten och hoppade direkt till lunchen. Pastasallad. Efteråt ville killarna ut i snön och leka. Det var som att vara i fjällen. Kramsnö och i mängder så det var alldeles vitt överallt!
Medans killarna blev så barn på nytt och gjorde borgar och snögubbar i snön gick jag och Cissi en promenad och värmde oss sedan inomhus med tända ljus och spelade kort. =)

Kvällen kom och Alma, Jesper och Malm kom. Julbordet dukades upp. Har nog aldrig sett så mycket mat. Pajer, gratänger, köttbullar, prinskorvar, lax, bröd i mängder och massor julmust... 
  Uppstoppade och glada börjar festen. Jättekul med charader och lite drinkspel.
Måste även ge lite cred till killarna som överraskade oss tjejer med ett väldigt vacker luciatåg. Innehållande en lucia, tomte och söta tärnor. vacker sång och väldigt bra avslutning ;).
Kvällen avslutades med gitarrspel och mys.

Idag väcktes vi av Jesper, Alma och Malm hade gjort iordning frukost. Mysig frukost sedan åkte halva truppen hemåt. Jag, Cissi, Fredrik och Ertz var kvar. Fixade till stugorna och avslutade med att mysa framför en film innan vi körde hemåt.

En alldeles underbar helg som jag aldrig kommer glömma!


Kommentarer
Postat av: cissi

du är underbar

2008-12-15 @ 10:02:55
URL: http://ceciliajarneteg.blogspot.com
Postat av: Sara

Sicken myshelg det later som. Vad kul att den blev sa lyckad! Hoppas Are blir lika bra! Have already said this... byt my oh my i love you! <3

2008-12-16 @ 01:43:20
URL: http://sarasvedlindh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0